Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inatt vid fyra så hade vi äntligen kommit fram och checkat in på vårt rum. Vi valde ändå att stiga upp till frukosten, så det blev 4h sömn. Men vi tog oss ändå ut på en 3h promenad för att se området innan lunchen var på schemat. Annars har vi bara legat och solat, vilket är underbart idag. strålande sol och lite blåst, så perfekt för solning.

Likes

Comments

Dagen började tidigt, sen jag blev sjukskriven har jag inte varit van att passa några tider. Så nu när jag skulle passa en tid på morgonen kl 8. Så kunde jag knappt somna inatt för var nervös att ja skulle bli så ja vakna sent och skulle måsta stressa.

Skulle nämligen till sjukgymnasten för mina axlar, gick relativt bra. HATAR bara väntan på att få höra om de tänker hjälpa mig genom att operera. Håller tummarna!!

Efter detta blev det en mysig lunch hos farmor, så kul och riktigt gott. Hon satsade ordentligt med lax, potatis, fläskfilé gryta, grönsaker. Mumma!

Sedan for vi till min brors jobb som hade visning på en hel del fordon, kul att se och prova.

Ikväll blir det mys hos en gammal kollega som fått en liten bebis. kommer bli så kul att träffa lilla tjejen.

Likes

Comments

Saknar fjällen än fast vi var där för 17 dagar sen så känns det som en evighet. Det är avkoppling på högnivå, underbart! Till och med doggi ville inte hem, vilket är förståeligt när han var fri som en fågel (dock i koppel när massa skotrar körde förbi)

Likes

Comments

Blev lite shopping idag när jag och pappa var inne på stan, ville ha ett par solglasögon som blir snygga med min nya hatt. För snart börjar det närma sig avresa mot Spanien, oj så skönt! Nu när vädret verkligen sviker så kan man inte annat än längta ännu mer.

Kvällen består av att se de stora äventyret, blir så sugen på att va med. Dock är man ju tyvärr inte känd men man kan ju drömma. Nä men det bästa jag vet är att använda kroppen, träna, se världen och tävla. Det kan inte annat än passa mig haha. Vi köpte massa melon när vi var på stan idag, så blir nog ett melon fat med honung, galia och vattenmelon. Hur gott??

Likes

Comments

Som ni säkert läst i beskrivningen av min blogg så har jag nyligen fått veta att jag har MS. "Din kropp skadar sig själv" sa doktorn när han skulle berätta om diagnosen. Jag hade inte någon stor koll vad MS var innan jag fick det förklarat för mig. Tyckte bara ordet MS lät så grovt och nedstämt.

Första reaktionen var inte ledsamhet, utan ilska. Blev så arg att min kropp väljer att göra såhär mot sin kropp, att jag behöver ta broms medicin för att kroppen inte ska skada sig själv. Låter helt sjukt i min värld, känns inte som de vore på riktigt.

Men att äntligen känna sig snart tillbaka, inte tillbaka fullt ut men iallafall nästan. Känns som en riktig lycka, sen att jag ska njuta nu till fullo utomlands med mamma innan jag ska börja om igen mys!!.

Likes

Comments

På något sätt blir alltid söndagar en riktigt mysdag. Jag är som sagt hos mamma och pappa, så idag hade vi några grannar på en kopp kaffe med tilltugg. Känns kul att få träffa lite grannar som man inte gör så ofta längre när man bor borta.

Annars har det varit filmmys, sällskapsspel och bara massa gott prat. Eftersom jag är yngst av barnen i familjen så var jag sist på att flytta ut. Men det ledde till att man fick en SÅN bra kontakt med sina förälder, de blir som två av sina bästa vänner. Älskar det!

Ikväll har jag mest sett på Youtube videos, det har typ blivit ett behov. Måste hinna med att se mina favoriters videos. Jag kan starkt rekommendera att titta på:

- Helen Torsgården, så mysigt att hon ska få barn inom snar framtid. Hon kommer bli en underbar mamma.

- Ellen Färnström, hon har så härliga videos som man bara blir lugn av att se.

- Sabina Desirée, hur härlig är kvinnan!

Nu ska jag snart stänga av datorn och lägga huvudet på kudden. Sov så gott!!

Likes

Comments

Har varit allmänt nere de dagar som gått utav veckan, har tagit tag i saker som tyvärr är fel på min kropp. Vilket även då leder till att man blir nere och less att de ska va massa tjorv. Har bland annat komplikationer efter en näsoperation jag gjorde för att flytta skiljeväggen. Sedan ett medfött axelproblem där benen sitter snett och har börjat göra mer och mer ont, kan exempelvis inte träna axlarna alls längre (tränat med 2kg innan) för jag får spänningar och typ kramper i axeln efteråt. Sedan har vi mitt knä problem, men de får jag dock leva med.

Så därför har det varit dålig uppdatering, men nu har jag full energi och ska imorgon hem till mor och far. Bo där tills jag och mamma ska till Mallorca, så de blir mysigt att vara där ett tag. Känns alltid extra kul när man bor borta, då tar man vara på varenda sekund när man är hemma hos dem.Likes

Comments

Har just ätit upp rester från gårdagens middag, som blev riktigt bra. Idag blir en lugn men ändå spännande dag. Ska titta på två hus, lärorikt och tycker de är riktigt roligt. Man börjar drömma och skapa massa idéer, så det blir spännande.

Något som är riktigt snyggt är stora fönster, det ger en öppen och frisk känsla.

Sen är det köksö, det bestämde jag mig som yngre att jag vill ha/bygga. Tycker de är så praktiskt och visst är det snyggt?

Bilderna är hittade på pinterest.

Likes

Comments

Alltså måste bara få tala ut!! Jag och min kära mor har bokat en resa idag till Mallorca, vi åker den 19e maj. Såå de är typ alldeles strax, underbart!

Hittade två härliga bilder från tui´s hemsida:

Blir kul att lägga ut egna bilder, hoppas ni vill se de. Kan de bli 19e typ imorgon;)

Sov så gott!


Likes

Comments