Hej igen, förlåt för dålig uppdatering ska försöka börja blogga oftare nu. Men snart börjar jag 9:an och då blir det mycket i skolan så vi får väll se hur det blir, även ridningen börjar snart. Min förra ridskola stängdes ner men en ny har nu öppnat som jag ska börja på.

Igår var jag, mamma, min kompis och hennes mamma på Veronica Maggios konsert på stadion, den var såå bra!

Puss och kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det min födelsedag så jag och min moster tog en tur till Mall Of Scandinavia på förmiddagen. Sedan kom min mamma dit och då gick vi runt och shoppade lite. Efter det åkte vi in till stan för att kolla på en ryggsäck som jag ville ha, därefter gick vi till en utav mina favoritresturanger som heter koh pangang som ligger på Östermalm. Dit kom även min bror, mormor och morfar. Vi åt supergod mat och sedan efterrätt. Nu är jag helt slut i fötterna men vi hörs i nästa inlägg! Ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er! Igår när jag och min mamma satt vakt på 4H så gick vi och kollade till fåren, sedan gick vi in till getterna och då hade de precis ploppat ut 2 små killingar (getbebisar) de var sååå söta! Vi kom dit runt halv 10 så de hade väll kommit kanske kvart över så de va inte mer än en kvart gamla när vi kom dit. Ha en fortsatt trevlig kväll så ses vi i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej, andra inlägget nu då!
Idag var jag, mamma och pappa och även mina kusiner och åt middag hos min farmor och farfar. Vi fick supergod mat och hade trevligt. Jag och mina kusiner höll på att "leka" en del, och vi hade jätteroligt. Tack för idag! Ses i nästa inlägg! <3<3

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag och min familj i Romme i Borlänge, vi hade fantastiskt väder med sol och 10 grader lite blåsigt fram mot eftermiddagen. Det låg mycket bra med snö i backarna! I början utav dagen var det super i backarna men fram emot eftermiddagen började det bli lite puckelpist men det var bara roligt så det gjorde inget!

Vi hörs i nästa inlägg!❤️

Likes

Comments