Mer än halvvägs!

Idag var det den första riktiga dagen av den fjärde omgången av barn, totalt har vi 6 omgångar plus en vecka familjeläger och en vecka då ett annat camp kommer och hälsar på, men vi är mer än halvvägs vilket känns sjukt.
Dagen började med dusch för tjejerna vid 7 sen hissade vi flaggan. I vanliga fall skickar man två barn med en ledare i förväg till matsalen för att duka bordet och de hoppar då över cermonin med flaggan, men då vi bara har tre tjejer struntar vi i det för då hade vi bara haft ett barn kvar vid flaggan. Det är skönt med så få barn men också lite konstigt, känns som vi är en liten mysig familj och att vi adopterat tre barn i en vecka.
Sen var det dags för klasser, denna vecka leder jag dansklasser under timme 1 och 2 och under sista timmen hjälper jag till i pysselstugan. Idag började vi spåna på dans och vi ska försöka synka de två grupperna så de kan uppträda tillsammans på fredag under vår avslutning. Dagens pyssel var vänskapsarmband. Eftermiddagens gruppaktiviteter var båtleksaker, vilket våra tjejer inte ville göra så vi ledare fick åka istället😁och sen gick vi på en naturvandring och hittade coola djur och blommor samt plockade några få hallon och smultron. Efter kvällsmaten var jag ledig resten av kvällen så jag tog det lugnt ett tag innan vi stack och åt glass och åkte en sväng till Walmart. Vi tog ganska lång tid på oss då det är skönt att bara vara utanför lägret ett tag så vi kände inte att vi hade bråttom hem, så när vi kom hem var det läggdags direkt. Egentligen skulle vi på vår camping utflykt idag men då en tjej inte ville campa beslutade vi oss för att campa på gräset utanför stugan istället, eller snarare att tjejerna skulle sova utanför i ett tält och vi ledare inne i våra sängar (hehe lite förmåner får man ha som ledare). Dock möttes jag inte av detta scenario utan av att det stod ett tomt tält utanför ytterdörren och att alla sov i sina sängar, vet inte varför men men det går så bra så.
Juste! Idag har jag även bokat ett boende i Miami där jag ska möta upp resten av min familj i slutet av september. Vill inte att lägerveckorna ska ta slut men längtar ändå väldigt mycket till 19 september!👨‍👩‍👧‍👦

Puss och kram <3

Gillar

Kommentarer