Mac and cheese💛

Imorse var det dusch pĂ„ tjejernas schema sĂ„ klockan ringde 07:00, efter dusch och frukost var det som vanligt dags för klasser. Jag har första timmen ledigt varje dag sĂ„ Ă€ven jag passade pĂ„ att ta en dusch innan det var dags för dansklassen, dĂ€r vi fortsatte öva pĂ„ vĂ„r rutin. Nu Ă€r nĂ€stan hela koreografin satt, vi mĂ„ste bara öva in den. Dagens mĂ„lning skedde pĂ„ kanotbryggan med fötterna i vattnet och de fick mĂ„la vad de ville. Till lunch var det hamburgare och Mac and cheese vilket Ă€r sĂ„ gott😍de har Mac and cheese vĂ€ldigt sĂ€llan, de har bara serverat det tvĂ„ gĂ„nger pĂ„ över en mĂ„nad. Efter lunchen hade vi vĂ„ra gruppaktiviteter som idag var bĂ„ttur till byn för att köpa glass (sĂ„ gott😍) och sen simning.
Efter middagen var det frilek innan dagens kvÀllsaktivitet, som idag var WELLS FARGO! Allas favorit! Det varade ganska lÀnge sÄ vi fick gÄ direkt och borsta tÀnderna nÀr det var slut och nÀr vi var tillbaka i stugan i vÄra sÀngar kom en av ledarna frÄn day-camp och sjöng godnattvisor för oss. Hon Àr jÀtteduktig pÄ att spela ukulele och sjunga och det var vÀldigt fint, plus att tjejerna blev lugna av det. SÄ hon Àr vÀlkommen alla kvÀllar framöver!
En hĂ€rlig sak med att ha de yngsta barnen Ă€r att de gĂ„r och lĂ€gger sig tidigt, redan vid 21, visserligen gĂ„r vi upp vid 07 vilket Ă€r tidigare Ă€n de andra men dĂ„ har man Ă€ndĂ„ fĂ„tt 10h sömn (knapp för mĂ„ste vara vaken ett tag tills tjejerna somnar, men 9h kanske) vilket ju Ă€r jĂ€ttemycket!😍 Ska verkligen njuta av mina mĂ„nga timmar av sömn jag har framför mig.

Puss och kram <3

Gillar

Kommentarer