Hemresa!!

Nu sitter vi på flygplatsen i San José och väntar på besked angående försening. På grund av oväder har vårt flyg inte kunnat landa här för att plocka upp oss utan fått cirkulera i väntan på bättre väder, dock tog det så lång tid att han fick åka till en närliggande flygplats för att tanka och står nu där och väntar ut vädret. Detta var sagt att ge ca 30min försening men just nu är det 50 min sedan vi skulle lyft så det höll ju inte.... Men inga sura miner här, här är nästan helt tomt på folk så vi har massa plats och vi sitter och fikar, spelar spel och streamar ishockey. Det enda som är synd är att vi antagligen (om han inte flyger fort som fan och tar igen tid) kommer att missa vårt anslutande flyg i Zürich som ska ta oss till Köpenhamn, men hellre strandad i Zürich än här! Men vi får se hur det går, återstår att se, kanske kommer vi till Sverige idag, kanske inte.

Men, dagen startade med frukost på hotellet följt av ett sista dopp i havet. Vi lekte i vågorna en stund innan vi hoppade in till poolen istället. Vi passade också på att sola in i det sista och trots att det endast var soldis så är vi alla väldigt rosiga om kinderna nu☺️Vi checkade sedan ut från hotellet och tog med oss alla sakerna och körde till en hamburgerrestaurang för att käka lunch innan vi skulle köra mot flygplatsen. Detta burgarställe hade enorma burgare och milkshakes!!! Men det var väldigt gott!

Ja sen tog vi oss till hyrbilsstället och lämnade tillbaka bilen och sedan dess har vi varit på flygplatsen. Eftersom vi inte visste exakt hur lång tid det skulle ta att köra till flygplatsen (ca 2h tog det) hade vi mycket tid tillgodo och är därför inne på vår 5h här nu. Lite segt med försening men som sagt går det ingen nöd på oss.
Det kommer ett inlägg imorgon med, eller kanske senare idag, svårt att säga tider för nu börjar tid och rum att sluta existera i och med alla timmar med tidsomställning😅 men det kommer en uppdatering när vi är hemma!

Puss och kram <3

Gillar

Kommentarer