​God Afton!

Jag har i många fall hört att jag är inhuman, att jag saknar sympati eller i vissa fall empati för andra människor och härmed tänkte jag ge en förklaring till detta, samtidigt som jag kanske kommer framstå som iaf snäppet mindre inhuman.

Så som jag ser på saken kommer det en hel drös med folk till vårt land från andra länder, och dessa människor flyr från ett land i misär eller krig. Och för att inte vara ett rövhål så ska man tydligen tycka synd om dessa människor för att dom drar sig mot Europa, men det gör då inte jag. Anledningen till det är att de i många fall satt sig i skiten själva, och nu undrar ni förstås hur jag menar med detta, jo som vi har sett genom historiens gång så kan man skapa uppror bland folket både för att förbättra eller försämra den rådande regimen och när faktum är att dessa människor inte gjort de, så kan man inte annat än att dra slutsatsen att det är deras eget fel att situationen som råder är folkets fel och inte den rådande regimen. ja men det är ju dom som styr länderna som gjort så att det ser ut som det gör säger ni och jag svarar då "läs vad jag just skrev". Dom är alltså inte vårat ansvar och därför har vi varken skyldighet eller med nuvarande lands ekonomi möjlighet att ta hand om dessa människor.

Sen har vi det här med djuren, jag älskar djur, djuren fanns på den här planeten före oss och jag har stor respekt för djuren och deras naturliga leverne i både skogar och hem. Du kan inte klandra ett djur för att det befinner sig på din mark därför att djuret var där innan dig och kanske har deras "klan" haft sin stig förbi just din mark i flera hundra år, så bara för att djuret befinner sig där oavsett om det är ett rovdjur, så har inte du nån rätt i att skjuta detta djur, utan jag tycker att du helt enkelt borde flytta på dig om det nu är så jävla jobbigt.
Och personer som misshandlar husdjur av alla de slag borde hängas, då i sed med gamla svenska traditioner tills de strypts till döds. Där med vill jag ha sagt att jag anser ett djur liv vara mer värdefullt än ett människoliv.

Nu för min lilla motvikt, det handlar då om kvinnor och barn. Kvinnor är i mina ögon de som föder oss och därigenom bör man ha en stor respekt för dessa, nu kanske jag kommer låta som nån fjantig feminist, men den risken tar jag i detta fall. Kvinnor ska aldrig behöva bli utsatta för våld eller våldtäkter, i ett modern samhälle ska inte detta förekomma över huvud taget, det ska inte existera, och de män som utför dessa fega dåd borde i sed med gamla svenska traditioner hängs tills de strypts ihjäl, och detsamma med personer som utför våld eller sexuella gärningar mot barn. DETTA FÅR INTE FÖREKOMMA, och det finns inget som gör mig mer förbannad än att läsa i tidningarna om att detta förekommit både här och där i landet.

Och med detta vill jag då ha sagt att jag kanske inte är så inhuman som några av er kanske tror.

L&R

Bull


Likes

Comments