sjukdag nr 10

Godmorgon fina!
Vilket otroligt dåligt väder vi vaknade upp till. Man blir lite deprimerad, vill ha sol & värme.
Här hemma är lillkillen sjuk, först av alla var det E och O som blev förkylda, så var hemma förra veckan från skolan och ingen inskolning blev det heller. Natten mot söndag så fick W 40 graders feber, men nu är han feberfri men låter i halsen, hostar och snorar. Och nu börjar jag känna av lite, men jag hoppas det stannar där! Har verkligen ingen lust att skjuta på inskolningen en vecka till. Vi har heller inte testat oss, men vi är aldrig iväg heller knappt så tror inte vi skulle ha Covid. Men måste väl testa mig ifall det inte går över, har faktiskt inte behövt testa mig nångång och jag gruvar ju för det där med såklart. Ser ju så sjukt obehagligt ut!!

Det är så typiskt, när man inte har något planerat så är ingen sjuk, men så fort man ska göra något så blir alla sjuka!

Det blir en lugn dag idag,  ska städa i vanlig ordning, sen måste jag sätta mig ner och plugga. Ligger efter med lite nu då jag har haft alla barnen hemma.
Måste även plantera om några palettblad och mina gurkplantor 🥒.  Så lite har man att göra men skönt att kunna ta allt i min takt!

Två av mina favorit palettblad här hemma 😍😍det är sjukt svårt att inte bli beroende av dessa.

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,

Vad trist att ni har fått skjuta på inskolningen, det vill man ju bara få gjort. Jag håller alla mina tummar att du inte blir sjuk utan att det stannar. Jag har gjort covid test två gånger. Sista gången gjorde de lite ont men det var för jag var så täppt i näsan och slemhinnorna redan var retade 🙈

nouw.com/jennysvardag
Madde ,

Många sjuka nu. Det kanske hade varit bra att testa sig för att veta? Det går så fort, och är inte så läskigt som man skulle kunna tro.

www.nouw.com/madelena
Johaannaa
Johaannaa,
Ja det är ju de. Jag avvaktar. Är 100 % säker på att jag inte har då jag bara är hemma. 😊
nouw.com/johaannaa
MrsSimson
MrsSimson,

Åh jag hoppas ni blir friska allihopa snart! Och vilka fina palettblad!😍

nouw.com/mrssimson
Johaannaa
Johaannaa,
Tack! Ja visst är dom 😊😊
nouw.com/johaannaa
corkystyle
corkystyle,

Så otroligt fina dina palettblad är. Förstår att det är lätt att bli beroende av dem. Hoppas du slipper bli sjuk och att de andra blir krya så du inte behöver skjuta på inskolningen mer.

nouw.com/corkystyle
Beccxans
Beccxans,

Hoppas ni kryar på er snart!

Palettblad har jag också fastnat för. Har faktiskt frösått ett gäng som jag ska plantera om idag hade jag tänkt.

nouw.com/beccxans
Mina,

Trist att ni blivit sjuka när det är inskolning. Provet för Covid är inte kul, men det går så fort över och det är bättre att veta kände jag när vi skulle göra det. Skönt att ni sluppit det hittills <3 Krya på er

minasvarld.nu
fighterwomen85
fighterwomen85,

Håller med! Vädret är så deppigt & jag blir orkeslös.

Känns som många barn är sjuka nu. Hoppas att dina barn blir friska snart. Å att du inte blir sjukare 🙂. Jag har testat mig en gång. Det är inte obehagligt. Du går till den gränsen du känner att det är okej för dig. Tycker du att det låter obehagligt. Gör självtest då. För då kan du gå till din egna gräns till obehag & icke obehagligt.

Jättefina palettblad du har 😃

Krya på dig & er❣️

nouw.com/fighterwomen85
Marie,

Vi har sjukstuga vi här också och jag tror inte heller att vi har covid, men jag har testat mig i alla fall. Bellis fick vi hämta från skolan nyss och får se om hon också ska testa sig, beror lite på mitt svar känner jag.

sweetwordsbymirre.com