När ska det ta slut

Godmorgon fina ni !

Blev tidigt idag igen , barnen vaknade runt 06 när sambon skulle åka till jobbet ! Så det var bara att gå upp och se glad ut ! Jag gjorde i vanlig ordning en stor kopp te och så satte vi oss i soffan och kollade lite på tv . Sen var det dags att hjälpa Liam så han blev klar inför skolan .

Vart jobbiga dagar med honom nu tyvärr . Och jag blir så stressad själv och sen när jag inte kan sova heller så är inte mitt humör det bästa ! Jag hoppas verkligen att det blir bättre nu när vi ska flytta när han ska få eget sovrum. Vissa dagar är jätte bra , andra är verkligen så man bara vill åka härifrån . Jag försöker verkligen göra allt för att det ska funka så bra så möjligt med honom på dagar och kvällar . Men det är svårt . Måste sätta mig ner och hitta bra bilder till hans bildschema. Så ska det väl bli bra i slutändan . Ännu är jag inte helt slutkörd 😂.

Igår var jag hos barnmorskan . Och gjorde dom vanliga kontrollerna . Allt såg bra ut , förutom mitt hb värde . Trots att jag käkar tabletter varje dag så sjunker det bara , igår låg det på 90. Så vi tog flera prover för att kolla folsyra och vitamin b12. Skickade även iväg ett prov för att kolla urinvägsinfektion som hon misstänker att jag har. Aldrig ska man få njuta av denna graviditet 🙈. Jag undrar när allt negativt ska ta slut men det är huvudsaken att bebis mår bra , nu är det bara 2 månader kvar , så jag överlever väl ;) !

Vad ska ni hitta på en dag som denna :)?Ⓥⓔⓒⓚⓐ ③⓪ ♡

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,
90 i HB är väl inte det bästa. Bra att dom kollar B12 och folsyra.Just det kan ju ställa tll det rejält för oss. 2 månader går fort, och snart är bebis hos er,
nouw.com/madelena
Ullie,
Så fin du m❤️ ja det måste va jobbigt för dejbo va gravid hjälper ju knappast humöret heller 😄
Hoppas du får en fin dag ta hand om dej
weberskold.se
charlottelinden
charlottelinden,
Så vacker du är! Det är få saker som är så vackra som gravida kvinnor i min mening <3
nouw.com/charlottelinden
P?rla,
Hua så tidigt, hehe. Men så är det väl. Tråkigt att det varit tuffa dagar, man blir ju helt knäpp när man inte får sova heller.
Tråkigt att det är så mycket "problem", hopas det vänder.
Jag har bara jobbat idag.
shinelikeapearl.nu
Köp Ferronol från Apotea, det är skitbra för just järnvärdet betydligt bättre än järntabletter. Vet flera gravida och andra som börjat ta det som bara efter någon vecka fått upp värdena som innan graviditeten. Järntabletter är inte alls speciellt bra. Sen om du tar järn ska du gärna ta det tillsammans med c-vitaminbrus och innan du går och lägger dig.
www.saramadeleine.se
Junitjej,
Vilken fantastiskt fin mage! Hoppas verkligen att du ska få njuta av graviditeten och slippa lida.
www.junitjejen.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
oj ja då är det nära nu ju, två månader går ju fort , hihi snart är bäbisen hos er 😍
nouw.com/jessiekaos
Amandizan
Amandizan,
Då är det nära. hoppas att värderna blir bättre för dig. Vad kul att ni ska flytta hoppas det blir bättre med din son då. vart ska ni flytta?
nouw.com/amandizan
korkochkapsyl,
Vilken fin mage <3 Tråkigt med värdena, hoppas det går åt rätt håll snart. Håll ut, två månader går fort!
korkochkapsyl.blogg.se