Äntligen fredag.

Godmorgon fina!

Äntligen så är det fredag ! Veckans bästa dag helt klart! Jag och lilla tjejen har precis ätit frukost ! Hon skulle ha våfflor ! Så det var bara att göra det , alltid lika mysigt att ha henne här en natt när det är hennes pappavecka !


Idag har jag inte så jätte mycket planer ! Ska ha syrrans son en stund , och sen måste jag städa, igen ! Annars blir det en rätt lugn fredag. Har vart sugen på att baka vaniljbullar hela veckan, så kanske slänger ihop det med. Beror helt på lillkillen. Tror han börjar få tänder så han har varit jätte gnällig vissa dagar och såklart sitta hos mig hela tiden , så har inte fått så mycket gjort ;p . Men ibland är det skönt det med ! Släppa alla måsten ibland..


Imorgon ska jag och sambon få lite egentid . Första gången på flera månader . Jag tycker det är tidigt att lämna lillkillen 🙈 har svårt att släppa iväg honom. Tycker det är jobbigt att inte ha någon kontroll 🤣. Men det blir max 2 timmar 🤣🤣.

Idag blir han även 5 månader 🥰

Gillar

Kommentarer

Pärla
,
Gott med våfflor till frukost. Visst är det härligt med fredag 😍 Skönt med lite planlöst med, vaniljbullar låter dock som en bra plan.
Mysigt med lite egentid för er imorgon.
corkystyle
corkystyle,
Förstår att det kan vara svårt att lämna bort honom bara några timmar. Det blir nog bra för er att ha lite tid själva.
nouw.com/corkystyle
Det går säkert jättebra de där två timmarna, förstår att det känns jobbigt dock. Minns själv att jag tyckte det när sonen var liten 😊. Gott med våfflor 😃.
www.saramadeleine.se
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Men så söt han är! Det kommer säkert gå jätte bra och vad härligt att ni ska få liten egentid tillsammans 😊
nouw.com/sannaevelyne
fighterwomen85
fighterwomen85,
När ens barn vill ha något speciellt till någon måltid & det inte sker ofta. Så ska de få det. Tycker jag 😊.
Jag hoppas att du fick en lugn fredag. Så mysigt att du & Din sambo ska på dejt. Även om det bara är några av Tim.
Jag hoppas att det blir trevligt 😊
nouw.com/fighterwomen85
Natascha ,
Det är superviktigt att värna om varandra.. Annars är det lätt att kärleken som faktiskt skapade våra små övergår till vardag -förstår du vad jag menar? ❤️
natascha.bloggplatsen.se