Andra dagen

Godmorgon fina !
Idag vaknade vi upp med lite sol ! Men det är inte så varmt ute som jag vill att det ska va ! Nu längtar jag verkligen till värmen ! Och jag är nog inte ensam om det .

Dagarna går verkligen i rasande fart just nu ! Och min lilla kille har börjat på förskolan. Idag är det andra dagen på inskolningen och får se hur det går ! :)
Jag hoppss verkligen detta ska gå bra nu ! ska bli skönt att jobba lite , och kunna plugga själv🙏🏻!

Annars har det inte hänt så jätte mycket här dom senaste veckorna ! allt rullar på som vanligt, jag har blivit helt besatt av palettblad ! det är galet ! Jag har till och med köp stopp ett tag fram över 🙈 ! är det någon mer som är lika palettgalen  som mig ? finns ju så sjukt många olika och så fina färger ! vilka är era favoriter ??:)

det blev ett kort inlägg nu , Men ville mest in och säga hej :D nu måste jag göra iordning lilla W så ska vi bege oss snart :).

Gillar

Kommentarer

minasvarld
minasvarld,

Vad spännande med inskolning på förskolan. Hoppas att flyter på bra och att han trivs. De blir så stora när de börjar på förskolan och de utvecklas så mycket.

nouw.com/minasvarld
Johaannaa
Johaannaa,

Ja vi hann vara där i två dagar innan hans syskon blev sjuka! Men de gick bra och han tyckte det var spännande 😊

nouw.com/johaannaa
Jennysvardag
Jennysvardag,
Så spännande med inskolning för din lilla son. Jag kan förstå att det kommer bli skönt att kunna plugga själv och kunna jobba med. Jag saknar ibland när jag var mammaledig 🙈 jag längtar också efter värmen nu, det har varit kallt väldigt länge nu 🙈
nouw.com/jennysvardag
Hannas krypin ,

Jag fick tre palettbladskott av min granne och de är så fina. Just nu står de i vatten men ska plantera i jord snart. Förstår att man blir väldigt fäst vid dom. Ska han redan börja förskolan, tycker det var nyss han föddes..... Jag längtar också efter värme, hur underbart var det inte i förra veckan när det var så fint väder.

hannafialotta.blogg.se
fighterwomen85
fighterwomen85,

Vakna med upp här med sol ☀️. Ganska varmt tyckte jag när solen va framme 😊 Oja! Jag vill ha värme NU!!!! 😃

Det går säkert bra på förskolan. Jag förstår att du går på tårna ifall dem ringer ifrån förskolan.

Palettblad är jättefina. Jag har röda. Tycker dom är så fina.

Hoppas att du fick en bra dag! 😊🌸

nouw.com/fighterwomen85
Madde ,

Många pratar om de där palettbladen. De ska visst vara otroligt lättskötta. Får väl införskaffa någon och se om jag lyckas. Har ju inga gröna fingrar.

www.nouw.com/madelena
corkystyle
corkystyle,

Vad fina ni är tillsammans. Förstår att det kommer kännas bra att kunna jobba eller plugga. Låter som en härlig dag och att det går bra med inskolningen.

nouw.com/corkystyle
Beccxans
Beccxans,

Åh spännande med inskolning! Hoppas att det går smidigt. Och att han slipper vara ledsen. Alltid jobbigt som förälder att lämna ett ledset barn, tur det ledsna oftast går över fort när man som förälder väl har gått.

nouw.com/beccxans