Min vardag, Bilder
godmorgon fina ♡! Var ett tag sen jag skrev nu . Har verkligen haft fullt upp och har det fortfarande.

Som ni vet så har jag börjat plugga till undersköterska , och är nu inne på tredje veckan .Första provet är avklarat och nästa vecka har vi två prov + inlämnings uppgifter. Det är verkligen intensivt. Men det är kul ! Jag har tyvärr inte mått så bra dessa veckor så har vart hemma i någon dag varje vecka. Men jag hoppas att det blir bättre snart ! Ligger iallafall inte efter med något och det är huvudsaken :) det enda jag ligger efter med är vårat hem , tyvärr får det lida för plugget tar alldeles för mycket tid och man är så sjukt trött efter en skoldag . Men förhoppningsvis blir det bättre 👌🏼 och så kanske jag kommer igång med bloggandet snart igen :)


Gillar

Kommentarer

Min vardag

1. Mitt headset ! Jag kan verkligen inte gå ut utan att plugga in dom i öronen. Det spelar ingen roll om jag bara ska gå och slänga soporna eller gå ner till affären ! Jag måste alltid lyssna på något , dels för att jag inte alltid känner mig så social , eller om jag träffar på någon jag absolut inte vill prata med 😂 då hör jag ju ingenting ! Perfekt !

2. Min almanacka. I den skriver jag verkligen allt ! Och det är allt mellan viktiga tider att komma ihåg , när jag ska städa , vad jag ska göra på dagarna, läkarbesök. Ja allt ! Allt blir så mycket löttare när man jag bockar av saker som jag gjort ! Får mer motivation till att göra klart saker 🙏🏻

3. Läppbalsam. är så beroende av det ! Använder det hela tiden . Alldeles för ofta 🙈

Gillar

Kommentarer

Min vardag, Bilder
Godmorgon fina !!

Börjar äntligen känna mig lite piggare ! Förra veckan var verkligen hemsk ! Jag låg verkligen i sängen hela dagarna i en vecka , gissa om jag blev rastlös . Kom ut lite men det var inte mycket. Jag har varit så himla trött i kroppen inte haft någon energi alls ! Hela hemmet har stått stilla. Kläder överallt , tvätt att vika , barnens rum är kaos... och jag blir tokig när det ser ut såhär.

Men iallafall , jag var hos läkarn ! Mina blodvärden var dåliga så jag var tillbaka där igår och tog nya prover som dom skulle skicka iväg . Så nu håller jag tummar att det inte är något fel ! idag känner jag mig faktiskt lite piggare om man gemför med förra veckan . Vilket är skönt . För nu har mina små kommit hem för att stanna en vecka . Så då behövs verkligen den energi jag får för att kunna underhålla dom på bästa sätt !

Men det finns något bra i allt det dåliga , och det är att vi inte ska flytta ! Hyresvärden ska kolla om det går att bi får lokalen bredvid våran lägenhet. Och då blir det en trea ! Han tyckte det var tråkigt att vi skulle flytta , och sen känner jag att jag inte vill bo i det område där vi fick 3an. Och det bästa av allt. Vi slipper flytta alla saker 😂😂

Så nu väntar jag bara på besked därifrån. 🙏🏻🙏🏻


Gillar

Kommentarer