God eftermiddag gott folk!
Jag vet inte hur det är med er, men jag har dåligt med energi om torsdagarna... Så när man gick i affären och försökte vara lite motiverad och fantasifull så såg jag Vitamin Wells nya dryck "Vitamin Well Awake" med smak av hallon. DÅ tänkte jag att det här är ju ödet att du och jag möts såhär på min deppiga och sega dag, så blipp på den med scannern och ner i påsen. Dyr va den jäveln också.
Just nu: har kämpat ca 1 min med att få av korken men nu är vi på gång. Tagit de första klunkarna och den smakar soooom avslagen hallonsoda, vilket ändå är godkänt om den kan tillföra mig lite energi.

Likes

Comments

Jaha, så va de det här med att presentera sig själv...

Jag tror inte direkt att det är någon som läser den här bloggen men OM det finns, så sitter ni säkert där framför skärmen och tänker "ahh inte en sån där meningslös blogg till skapad av en tjej som jagar gillningar och kommentarer på sina träning/res/kläd/ego/matbilder.

Mitt svar på det är: JO! Det är precis en sådan blogg detta kommer att vara haha. Jag är nämligen en tjej som ÄLSKAR att träna,det händer minst fem gånger i veckan och vid dessa tillfällen befinner jag mig på gymmet. Sen om man tränar mycket så är det ju givet att mat är en stor faktor i livet, plus att matbilder är ju bland det vackraste (och mest provocerande) som finns. Resor kan väl heller ingen förneka kärleken till, så lyxar man till det någon vecka är det klart att kameran är med. Sen det där med kläder och egobilder var väl lite att ta i men bli inte chockerade om det också dyker upp precis som i alla andra bloggar..

Nä gud vad jag babblar, rubriken på det här (första) inlägget lyder ju faktiskt "Vem är jag?" så nu tänker jag köra 10 snabba så ni kan få lära känna mig personligen iaf lite grann!

1. Kändiscrush?
Joel Kinnaman & Channing Tatum. Fast Joel kickar nog ner Channing till andraplats ändå...

2. Älsklingsfärg?
Beige & grå (rolig människa)

3. Favoritämnen i skolan?
Historia & svenska

4. Värsta ämne i skolan?
Matematik

5. Drömresemål?
Karibien och Hawaii

6. Snapchat eller Instagram?
Snapchat är roligare

7. Pizza eller tacos på fredagskvällen?
Tacofredag är väl en tradition?

8. Hund eller katt?

Hund alla dagar i veckan

9. Drömyrke?

Djuruppfödare, kan dock inte bestämma mig vilket djur.

10. Drömplats att bo på?
I Sverige: Stockholm. Utomlands: USA eller Grekland.


Bild från Summerburst i Stockholm förra året tillsammans med tre av mina bästa vänner

Likes

Comments