Det har nu blivit ett maktskifte i Hälsinge fotbollen. SFF besegrade HUFF med övertygande 2-0 i DM semin. Nu väntar Bollnäs i finalen vilket blir en spännande final mellan Hälsinglands flaggskepp SFF o utmanaren Bollnäs. Jag tror att SFF kommer försvara DM titeln.

Det här blir mitt sista inlägg då jag flyttar till Uppland i maj. Jag kommer forsätta att följa SFF o deras framfart i div 2. Jag tror att dom kan vara med o fajtas om en topp 5 plats.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår kväll så mötte Sff strand på Sparbanken arena i Hudiksvall. En match som tyvärr slutade med en tung förlust med 3-2. Man spelade med en man mindre sista tjugo vilket även strand utnyttja o avgjorde matchen på stopptid. Målen för Sff gjordes av Holm o Nermin.

Likes

Comments

Igår kom beskedet att Mohed SK drar sig ur div 1. Det var enligt mig ett väntat besked då spelarna har flytt klubben. Klubben måste nu börja om i div 3 men man har en stor utmaning i att behålla spelarna som är kvar. Jag tror nu kommer både div 1 o 2 klubbar ringa spelare. Klubben har oxå en fråga att ställa sig varför väljer spelarna att lämna klubben. Det brukar finnas en bra förklaring när nästan alla spelare lämnar.

Då är det klart för åttondelsfinaler i DM. Enånger-Norrala svår match att tippa men tror att Norrala vinner 1-2. Färila-Edsbyn tror jag Färila vinner med 3-2. Bergvik-Bollnäs Kurd. En match som kommer bli jämn men jag tror Bergvik vinner med 4-2

Likes

Comments

Jag har ikväll informerat spelarna o ledare att jag hoppar av uppdraget som Matrialare. Då jag inte får ihop privatlivet och tiden som krävs för att vara Matrialare i Div 2. Det vart en säsong o lite till för mig. Jag har varit med om många roliga saker som ett. DM guld,säkrat div 2 kontrakt,kval sv cupen. Det har även varit många trevliga o roliga timmar i buss o tåg som jag aldrig kommer glömma.

Jag kommer att fortsätta blogga om fotboll i Hälsingland där huvud fokus kommer vara SFF o deras insatser i div 2 Norrland.

Likes

Comments

Det blir ytligare någon vecka i dina hallen då planen i Borg är isig.Det är inget vi kan göra något åt så det är bara göra det bästa av situation. Idag så körde Dennis en passnings övning och en avsluts övning sen så avslutade träningen med spel. Nu är det två pass den här veckan ett fys o ett fotboll.

Lite om DM. Söderala har imponerat med två segrar och har chans på avancemang från gruppen. Dom möter Bergvik i gruppfinal som avgör. Stugsund har även dom chans på avancemang om man slår Norrala i sista grupp matchen. Så jag håller tummarna för Stugsund tror matchen kommer bli bra då det finns mycket kvalité i båda lagen.

Vad är det som händer i Mohed spelarna flyr klubben. Nu måste dom hitta bra förstärkningar om dom ska ha chansen att klara sig kvar. Men hur det ska gå till vet jag inte men jag håller tummarna för att dom hittar ett sätt att klara kontraktet.

Likes

Comments

Igår så gjorde Dennis Ohlsson sin första träning med laget. Han prata lite med laget innan träningen om hur han vill att det ska funka vid träning o match. Det var ett pass med bra tempo o närvaro. Spelarna så riktigt taggade ut å lyssnade på Dennis direktiv. Så jag tror att det kommer vara en riktig bra lösning med Dennis som tränare.

Igår vart det även klart att vår målvaktstränare Alex Blom blir Dennis assisterande. Så Alex kommer ha många roller då han även fajtas med Simon om målvaktsplatsen.

Likes

Comments

I fredags så åkte laget till nya hallen i Ljusdal för att möta Bollnäs. Matchen slutade 3-2 till Bollnäs våra mål gjordes av Nermin. Jag var inte på plats så hur matchen var vet jag inte

Likes

Comments

Idag så har Alex Blom kört ett pass med laget i Dina. Det var fokus på Possession spel och att få yttermittfältare i spel rättvända med boll. Sen så vart det spel 6vs6 vilket bjöd på jämt spel mellan dom tre lagen. Nu är det ett fyspass med Rehabmagasinet på torsdag sen är det fokus på match mot Bollnäs på fredag. Matchen kommer spelas i nya hallen i Ljusdal.

Likes

Comments

I lördags åkte laget med Alex Blom som tränare till Hudiksvall för att möta Huff. Det var enligt rapporterna en jämn match som slutade med en knapp 2-1 förlust. Målet gjordes av Nermin Celjo assisterad av Niklas Holm.


Likes

Comments

I torsdags så kom beskedet att Klas hoppar av uppdraget som tränare. Då han inte har energin som krävs. Ett mycket tråkigt beslut men det får man respektera. Nu har stryelsen ett tufft jobb att hitta en ersättare men jag är övertygad om att det kommer bli bra.

I lördags åkte laget lett av Alex Blom. Som gjorde ett jätte jobb med att ta fram spelidé o upplägg för matchen. Matchen var jag på plats men det ska enligt rapporterna varit en bra prestation med tanke på förutsättningarna. Det sluta dock med en 2-0 förlust.

Nu har även Niklas Holm skrivit på nytt kontrakt. Vilket innebär att vi får en ännu starkare trupp. Niklas kan med sin fina teknik o tillslag avgöra matcher på egen hand.

Likes

Comments