USA

Inflyttad och Inbonad i min lägenhet och har påbörjat min examenskurs i marknadsföring. Har verkligen varit fullt ös sedan jag senast bloggade. Massa nya minnen och historier. Det är alldeles för mycket för att ta i ett inlägg så jag tar det sakta men säkert. Berättar den kommande tiden allt nytt i delar, hoppas det blir intressant! Jag börjar med att länka Lisas grymma film från vår Costa Rica resa som var sjukt drömmig. Hörs snart igen!


På Återseende!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

USA

Det har varit två härliga dagar i New York. Verkligen uppskattat varenda stund och älskar verkligen den staden! Det bjöds på shopping, fantastiska promenader och tre olika biofilmer (star wars 8/10, blade runner 9/10, thor 8/10). Supernajs, allt jag hade kunnat önska! Nu sitter jag på flygplatsen och inväntar mitt plan mot San José Costa Rica där jag kommer få träffa Lisa igen. Ska bli en underbar resa! Dagarna som följer kanske kommer vara lite fattiga på uppdatering beroende på hur mycket internet jag har! Ni kommer nog se fina bilder i alla fall! Pussar och kramar!

På Återseende!

Likes

Comments

Sitter på bussen och har musik i lurarna. Känner att jag måste dela med mig av detta, även om jag har pratat om dem tidigare. Har ni någonsin tid, ni sitter i bilen, ska plugga, laga mat eller ta en promenad, sätt då på detta album!! That’s the spirit - Bring Me The Horizon. Asså det är så läskigt bra. Galet välproducerat och soundet går INTE att inte älska. Det i kombination med bra och välskrivna låtar gör ett 9/10 album! När jag lyssnar tar det mig tillbaka när jag såg dem i Köpenhamn förra året och det var ett jävla pang-framträdande! Vill se igen!! Sluta nu sega, SÄTT PÅ!

På Återseende!

Likes

Comments

Nu har jag sagt hejdå på allt. Checkade ut tidigt imorse och gick över campus för att äta frukost och invänta bussen. En timme till Hartford där jag bytte med väntetid och nu är jag på bussen mot New York City. Idag är en bra dag. Jag hoppas era är det med!

På Återseende!

Likes

Comments

USA

Wow sista dagen. Fan vad overkligt det känns för tillfället. Nu är det... över? Mitt utbyte som jag planerade i över ett år. Va i helvete?! Jag vet jag snackat mycket om hur jag har längtat hem och jag hela tiden ser framåt till nästa sak istället för att faktiskt uppskatta stunden och det är precis sånt här det leder till! Enorm känsla av förvirring. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Ser framemot att åka iväg. Nu börjar ett nytt, helt fantastiskt och häftigt äventyr. Samtidigt ska jag säga farväl till ett annat, väldigt stort, äventyr. Då börjar jag plötsligt tänka, gjorde jag det bra? Gjorde jag det som jag skulle? Gav jag "Joel-planerandes-och-längtandes-för-ett-år-sedan" ett rättvist värde, eller gjorde jag honom besviken? Det flyger runt så mycket frågor just nu att jag blir osäker på huruvida jag har haft det bra eller inte. Men det har jag ju. Är detta något jag kommer värdera högt i framtiden, när jag berättar om tiden jag åkte på utbyte? Ja, men det kommer jag. Väl? Det är denna osäkerhet som totalt bryter ner mig. Gör mig avdomnad, dov och smått avlägsen till mig själv. Nu ligger jag färdig packad i mörkret. De flesta av mina grejer har jag gett bort, sålt eller slängt. Ytorna är kala och rena, redo för nästa person som ska flytta in. Rumskamraterna har sagt farväl och ensam är jag kvar, väntandes på att timmarna ska gå och jag ska lämna. Jag vet att så fort jag tar de första stegen på nästa resa kommer allt detta släppa och jag kommer bli fokuserad på det istället. Titta framåt, vara vaken och sluta grubbla. Ahh känner jag trillar ner i grubbelegrubbel-hålet just nu. Ska klättra upp istället för att fortsätta gräva. Det här blir bra! Har längtat som fan att dra till New York imorgon och det ska jag fan ta mig njuta av! Nu kör vi nästa äventyr. VI SEEEES!


På Återseende!

Likes

Comments

USA

Sagt hejdå på resterande tyskar nu. Åt middag på McMahons matsal tillsammans med hela gänget och sa sedan farväl. Har varit en härlig dag som jag varit väldigt produktiv på, vilket är skönt med tanke på gårdagens besvikelse. Varit på Recreation Centret en sista gång och tränat, börjat städa mitt rum (ska vara tomt och rent på min plats innan jag får lämna) och gjort all min tvätt, och tog mig en promenad i snöfallet på kvällen. Plockade upp lite chips och godis som ska avnjutas framför Star Wars, tror jag.. Alla dem filmerna är jävligt bra och med tanke på den nya som kommit ut nu kan det vara bra att uppdatera sig. Nu är det snart bara en dag kvar!


På Återseende!

Promenaden ledde mig in på Business-skolan en sista gång. Tom då alla antingen har åkt hem eller gör det sista pluggandet i sina dorms inför morgondagens sista tentor. Konstig tanke att detta är nog sista gången i mitt liv jag är i en byggnad jag befunnit mig i stort sätt varje dag i ett halvår. Hejdå på dig!

Tror jag glömt visa innan men det här är Student Union. Det är där dem har livset som jag alltid handlar godis på och där har jag spenderat en och annan lunch. Dem serverar också chicken wings, som är riktigt goda, varje fredag och lördag för pangpris.

Likes

Comments

USA

Varit en väldigt icke produktiv dag idag. Tycker det kan vara lite jobbigt när man "slösar" en dag. Älskar att ibland få vara hemma en hel dag, spela playstation, kolla någon härlig film, kanske ta en promenad eller något sånt. Slappna av. Men inte bara ligga i sängen och byta mellan facebook, reddit och instagram. Vet att jag får skylla mig själv men det var inte meningen det skulle bli så idag i alla fall.. Lyckades få tummen ur röven nu på kvällskvisten åtminstone och lite efter 21.00 drog jag till gymmet och sprang mina 5km jag skulle idag. Som grädde på moset så har de andra i min grupp för mitt sista arbete inte gjort ett skit av det dem skulle och nu måste jag göra deras arbete. Blir trött.. Har inte tagit några bilder idag för det har inte hänt något direkt men däremot så delade en av mina utbytesvänner ett album med lite bilder från terminen. Lägger upp två bilder på mig därifrån vilket kanske ni tycker är kul! Är så dålig på att fråga andra att ta bild på mig så blir oftast ganska tråkiga bilder. Därför är det kul när man får andras bilder, kolla på sig själv lite haha. Den första är från Boston och den andra från Warrensburg. Imorgon är näst sista dagen! Ha det!

På Återseende!

Likes

Comments

USA

Om en kvart skriver jag sista provet här på UConn! Har varit produktiv idag så även skrivit min ”del” av den sista uppgiften så efter provet är jag i stort sätt färdig! Detta ska firas lite grann med att säga hejdå på Basti som åker iväg imorgon. Det blir Tavern. Haft en bra dag! Käkade en god brunch jordnötssmörsmackor med banan på (skulle träna efter så behövde energin) med en smoothie. Sen försöka jag sälja mina böcker till bokhandeln men bara två av sex hade ett värde enligt dem så blev bara 5$ och det fick gå till en Pumkin Spice Latte på starbucks. Speciell men högtidlig. Efter plugget blev det ett skitbra ”Push-pass” (alla övningar går ut på att man trycket ifrån kroppen). Sedan en proteinrik middag och nu prov! Jävlar vad man kan få in på en dag va! (Btw hunden på bilden är UConns maskot, en huskie. Kommer inte ihåg vad den heter)

På Återseende!

Likes

Comments

Plugg, serier/Skype med käraste (på bilden ser ni hennes världsberömda smoothiebowl) och hamburgare har dagen spenderats åt. Imorgon är sista examen sen har jag bara en uppgift kvar sen är jag helt klar. Som jag sa i tidigare inlägget så är jag ju egentligen redan ”klar” så har inte högsta ”bryr mig”-nivån men ändå så ska jag försöka. Dagarna som följer åker många hem och många hejdån och det kommer nog följa med några barkvällar men det ska bli jättetrevligt! Nu ska jag kolla blade runner för jag har bestämt mig för att se den nya på bio i NYC och det kräver lite uppfriskning av minnet på originalet!

På Återseende!

Likes

Comments

Har varit en bra start på veckan med en promenad i solen, träning och nu ska det pluggas. Har helt glömt att ta några bilder idag och känner att det blir inget bra om jag bara fotar något i rummet haha. Ska idag och imorgon plugga inför min exam som är på onsdag och sedan ska jag göra min uppgift som är till fredag. Räknade precis ut att jag egentligen redan har klarat mig i alla kurserna vilket är allt som betyder något med detta utbytet (för då slipper jag läsa extra kurser när jag kommer hem). Ska ändå försöka klara dessa sista momenten bra men svårt att hitta motivationen när denna veckan känns mest som en enda lång väntan. MEN fan, måste försöka uppskatta att vara här NU! Är fortfarande på "mitt utbyte" och varje dag är en del av detta äventyr, även dessa. Bara svårt när det är så mycket jag längtar till och denna veckan är ganska tråkig... Alla antingen pluggar eller åker iväg och jag är sist ut. Första kompisen åker redan torsdag morgon. Ska verkligen försöka att hålla modet och motivationen uppe! Hoppas ni har haft en bra start på veckan!


På Återseende

(Då jag inte hade någon bild så får ni istället två låtar jag pluggar till idag som är FIRE. Tjo!)

Likes

Comments