Tänkte dela med mig utav de två låtar jag haft på hjärnan den senaste veckan. Kontrasten är ganska tvär men fortfarande så klingar båda högt på betygslistan. Suttit och lyssnat igenom Tyler, The creators nya album Cherry Bomb och tänkte jag skulle gå bak lite i hans produktion för att förnya och inte bli less. Den andra låten är för det börjar grönska och bli soliga dagar här, då behövs lite trall indie.

Likes

Comments

​Nyligen suttit igenom en av de bästa sittningar jag haft genom tiderna. 
Men först lite backstory om mig själv och min relation till tatueringar. Jag Joel Arvid Asplin 19 år har haft en förälskelse för dessa nålpyntade konstverk sen barnsben. En stor del utav min släkt har mängder utav dem och det har varit någonting otroligt vanligt i mitt liv. När jag var 17 började jag göra mina första tatueringar och på något sätt fått min tatuerare att gå med att göra 4st större tatueringar på min kropp innan dagen jag blivit myndig. 

Jag har runt 30st på min kropp för tillfället och ser mig långt ifrån klar med det hela. Jag har nyligen fokuserat mer på magen och fylla de små glipor på andra ställen. Den senaste jag nu gjort är den understa på magen "det kommer en bättre bild på den sen" Som är två trollkarlshänder som kommer ut ur två rosor som typ skapar något funky moln som regnar. Erm att förklara och komma fram till det motivet är en annan historia. 

Detta var även mitt första inlägg. Fråga gärna på angående mina gaddningar då om ni är fundersam då under de intensiva relation jag haft med dem så har jag lärt mig en hel del. X Likes

Comments