Jag bestämde ju mig att jag ska bli nyttigare denna termin . Jag har börjat äta väldigt bra , mina middagar består mest av morötter och kyckling ! Försöker minska kolhydrater och äta mer frukt och grönsaker ! Har börjat äta paprika vilket är gott ! Och en av mina mål är att jag ska börja röra på mig mer så igår så gjorde jag intervaller i 30 min , och idag så gick jag i 45 min , jag tycker att det är härligt att gå och det är något jag kommer fortsätta med! Mitt mål är att gå ner i kilo och känna mig piggare !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I förrgår så bestämde vi oss för att kika runt lite i Beverly hills ! Vi gick runt i ett fint område med caféet och butiker ! Sedan åt vi på urth café som är ett känt café här i Beverly hills som många kändisar går på ! Jag tog en super god pizza ! Vi promenerade hem och sedan hade vi film mys hemma med popcorn ! Vi kollade på the heartbreak kid ! Har redan sett den men det är en klassisk komedi ! En perfekt dag ! Hör är lite bilder från dagen

Likes

Comments

Snyggaste Anna o paow posar för en utekväll 

Likes

Comments

Hej ! Bilder på lägenheten kommer snart! Vi monterade upp soffan från Ikea för en dag sen, så nu har vi en soffa äntligen! Köket är vi nästan klara med men vi har mycket mer att köpa till vårt vardagsrum ! Igår så hade vi en hel dag på Venice beach! Det var fullt av folk och anna och paow ville direkt gå och kolla på scater killar direkt hehe. Efter det gick vi och kollade på filmen IT!! Filmen var bra men jag hatar jump scares så man ville bara att filmen skulle sluta! Men det är coolt att bill skarsgård spelar clownen så det var kul att se hur han skådespelade!

Likes

Comments

Hej ! Nu börjar mitt bloggande, dels för att ni ska kunna ta ett litet smakprov av mitt liv här I LA, men också för att jag ska minnas allt när jag kollar tillbaka på dessa år. Nu bor jag, Mathilda, Paow och Anna i en mysig och personlig lägenhet I Beverly Hills! Resan till att hitta lägenheten var faktiskt av en slump och tack vare Anna. Efter dagar av stress ( dels för att jag och mattan bodde i ett sunkigt hotell i Santa Monica med ingen AC(!) ) av att hitta en lägenhet som passar oss , så hade vi bestämt oss för ett fint komplex i Beverly Hills som Anna och Paow hade lagt en deposit på ( för att ingen annan ska kunna ta lägenheten). Men när vi väl kom där så var det en DRYG man som tydligen sa att vi inte kunde få lägenheten för att någon annan hann före?! FAST att vi hade lagt en deposit på den. Det var ganska tydligt att han kollade ner på oss för att vi var fyra unga tjejer. Då gick vi därifrån. (Det roliga är att efter en vecka så ringde han upp oss och sa att lägenheten var ledig och att han ville ha oss, den som skrattar FÖRST skrattar SIST haha).Efter att vi hade fått ett NEJ av den dryga mannen så kollade Anna upp lägenheter runt om kring oss i Beverly Hills och där hittade vi lägenheten vi nu bor i. Snacka om att det var skönt att flytta ur vårt hostell. Bilder på vår lägenhet kommer snart!

fortsättning följer... stay tuned!

/josefina

Likes

Comments

Nouw Magazine