Tjena min nya webbsida/blogg är snart klart så håll koll här för snart kommer den länkas in här och det vill ni ju inte missa!:)

Likes

Comments

Halloj idag va det upp ur sängen tidigt för ut på en promenad med hunden sendan hem och göra i ordning frukost för att ladda inför träningen. BEN skulle tränas idag har ju haft en riktigt jobbigt förkylning som inte vill ge med sig men självklart tränar jag för det.

Idag ska jag sitta och vänta på mina nya Team kläder som kommer idag, hoppas jag nu äre ny tändning med nytt folk som pushar mig till mina mål. Jag är nästan helt inställd på att stå på scen inom 2år vi får se hur jag utvecklas på vägen men håller jag denna takt som jag ligger på nu entligt mätningarna och folk i min omgivning så är det målet spikat.

Riktigt skönt när allt rullar på som det gör nu helt fantastiskt. Är min vardag som gör mycket av mina stora framsteg mycket vila och verkligen kämpa på gymmet dom där 2sista repsen är så viktiga dom missar jag aldrig jag går aldrig till gymmet med dålig inställning det handlar om förberedelse att sätta in sin kropp och psyke 2timmar innan och bara tänka på hur jävla bra man ska träna hur mycket man ska ta i. Därför tar jag de alltid lungt på morgon sitter med frukosten bra länge och bara laddar så man inte får en chock när man kommer till gymmet och helt plötsligt ska man börja träna nej allt handlar om förberedelser.


Jag har även blivit erbjuden att byta webbplats därför jag inte riktigt är så insatt i nattstad längre. Men vi får se när den nya sidan blir klar dom håller på att fixar till den åt mig så jag slipper skönt!!! ;)


Dagens pass såg ut såhär:

3set benböj

3set benböj maskin av nått slag

3set benpress

FST-7 i Extension 7set

4set leg curl

4set stående leg curl

3set vadpress

3set sittande vadpressDe var dagens träning nu bli det iväg och shoppa lite hörsPeaceLikes

Comments

Tjohej i idag var det bröst/triceps på schemat efter en träningsfri helg har försökt vila upp mig från min förkylning den vill dock inte släppa men den tar sig tycker jag så snart går det att ta i med träningen igen.

Dagens pass såg ut såhär:

4set bänkpress

4set sne bänkpress

4set sne Hantelpress

3set lutande flyes med hantlar

3set crossovers

3swt chestpress


Triceps:

4set triceps pushdown

4set Reverse pushdown

3set skullcrusher med hantlar

3set rope pushdown


Sen åkte jag hem har min polares hund här i några dagar så jag och han ska ut på äventyr idag:)

Likes

Comments

Ja självklart ska man gå och dra på sig en förkylning när träningen går som absolut bäst och allt bara funkar hur bra som helst så blir man sjuk och orkar knappt lyfta hälften av den vanliga vikten skit tråkigt men men vi får se hur det känns imr blir ju tråkigt och gå sjuk på fitness festivalen och träffa massa folk med en förkylnings näsa... Som sakt blir fitness festivalen i helgen kul att få kika runt lite på alla tävlingar och alla människor där vi är en hel drös med folk i min vän krets som ska dit så blir kul att träffa dom när nere :)

Annars allt rullar bra har faktiskt mycke PT jobb nu för tiden nästan ett pass om dagen med en av mina tomtar som jag hjälper dom är duktiga allihopa ;)

Till dagens snoriga pass...

Lätt uppvärmning inåt utåt rutation.

3set Hantelpress

4set sidolyft med hantlar

4set front lyft med hantlar

3set militär press i Smith

3set sittande framåtlutande sidolyft

3set sidolyfts maskin

3set omvända flyes i kabel


Träningen vad ska man säga vikterna kändes tunga vilka jag en tog men fick helt okej pump en då blev lite mer fokus på att träffa helt rätt hela tiden med med kontration på muskeln hela tiden så jag får bra spänning och tryck i muskeln. De var nog allt för idag ska kila iväg nu har folk att träna hej :)Peace


Likes

Comments

Idag blev det upp som vanligt och äta min goda frukost sen ladda upp och packa inför gymmet mina passare hade fullt upp idag så blev att träna själv. Går dock nästan alltid bäst när man tränar själv bra flyt i träningen och ingen att babbla med mellan seten, man blir helt enkelt inte störd dock går det ju inte att lyfta sina PB vikter om man är själv..

Men passet idag gick grymt vart helt utmattad efter nästan så jag somna.
Nu har jag gått i mig ny energi och är på top igen kommer kännas i benen imr.

Nu ska jag åka och träffa en tjej som ska ha sitt kost upplägg och sitt tränings upplägg som jag gjort åt henne. som hon ska starta med nästa måndag och om 1månad ska vi se hur hennes utveckling gått. Har faktiskt fått riktigt mycket folk nu på sista som vill ha hjälp har 8st som jag hjälper i nu läget. och min läsare här på bloggen blir bara fler och fler för varje dag som går. Riktigt kul att ni följer min blogg :)


Dagens pass såg ut såhär:

3set Extension

4set benböj

4set utfall med hantlar

4set Hacklift

3set benpress

Baksida:

4set legcurl

4set raka mark

4set stående leg curl

Vader:

4set stående vadpress

4set sitta de vadpress

3set vadpress av nått slag vet inte vad den kallas :)

Mage:

4set Hängande benlyfts cirklar

4set hängande benlyft

4set lutande situps

4set Incline rutation

3set crunch på bollAndledningen att jag tränar så många olika övningar och väldigt mycket sett är för att jag är i en period då jag tränar ytterst lite en muskelgrupp om dagen, förut var det cirka 2pass om dan 7 dagar i veckan. Men håller på med ett litet experiment som funkade riktigt bra så ska fortsätta och se om det ger utdelning på en längre träningsperiod. Så jag tränar mycket olika övningar för att trötta ut muskeln maximalt med mycket sett och reps. För nästa benpass är den helt återhämtad så jag kan träna lika hårt igen.

När jag tränade mycket hårdare va det jätte viktigt att tajma kosten sömnen och sin stress i kroppen och sin omgivning allt måste vara bra för att man ska få bra resultat inom sin träning, och tränar man så mycket som jag gör är det viktigt med ett välplanerat upplägg så du hinner återhämta dig och kan presentera varje pass. Och en kost som är anpassad för hur mycket du tränar riktigt viktigt!!PeaceLikes

Comments

Det är så himmla skönt att vakna upp på morgon och värkligen det första man tänker på är hur mycket jag längtar till träningen !

Just idag har jag hunnit med en hel det är skönt att jag har saker att göra på dagarna nu för tiden också. Fick 3st nya personer idag som vill ha min hjälp med träning och kost superkul att hjälpa folk mot sina mål.

Gick upp ganska tidigt imorse för att hinna träna och träna 2st kunder också. Det går riktigt bra nu med allt faktiskt många som frågar hur det går och hur jag mår osv men jag hinner med allt på dagarna och får även massa fritid över också som jag insätt nu att om man går upp 7 så får man mer ut av dagen men ibland är det bara skönt med sovmorgon ;). Har fortfarande inte fått mina roliga nyheterna som jag väntar på men men de kommer nog :)


Min Utbildning till internationell licensierad personlig tränare är klappad och klar för start, börjar 16 januari då blir det massa plugg och bo i Sveriges roligaste stad mitt på odenplan helt själv i en 4a. Och bara fokusera på kursen och min egen träning och det bästa av allt komma bort från Västerås ett tag och träffa alla gammla polare i Stockholm längtar sjukt mycket!Ja vad gjorde jag på gymmet idag då.


Såhär såg dagens pass ut:

4set bänkpress

4set Sne bänkpress

4set Hantel Flyes

3set crossovers

3set chestpress

3set pullovers maskin


Triceps:

4set V-bar pushdown

4set skullcrusher med hantlar

4set rope pushdown

4set kickbacks
De var väll allt för idag, ikväll drar jag iväg på hemliga uppdrag och bara tar de lungt ett tag skönt att tänka på nån annan en träning :)
Peace ;)

Likes

Comments

Tjena tänkte dra ett inlägg och berätta varför jag dricker celsius varje morgon det är ganska många som undrar och frågar varför osv så jag tänkte beskriva lite varför jag dricker den. :)


Jag har mina perioder med tillskott som Pwo creatin/beta alanin/ men celsius gör värkligen min start varje morgon. Jag får den där extra energin för att längta ännu mer till träningen än vad jag redan gör, vilket är riktigt skönt som sakt man ska inte överdosera koffein då du kommer till en gräns där du inte känner av energi effekten fast den egentligen hjälper dig men du inte märker det inte pga du är så van vid den känslan. Jag har dock ingen period ifrån celsius jag dricker den varje morgon för jag känner att den ger mig viktig energi och den hjälper mig att hålla mig frisk då den innehåller dom viktiga vitaminerna kroppen måste få i sig varje dag. Tex / C-vitamin / B2 / B3 / B5 / B6 /B7 / B12 / kalcium (och en av mina favorit tillskott när man ligger på intagas balans eller underskott på deff tex. så innehåller celsius mineralen (krom) som dämpar sötsuget rejält! Innerhåller även natrium / taurin / Guaranaextrakt /Grönt tee / koffein /


Celsius är originalet bland drycker som förbränner kalorier. Celsius har 5 vetenskapliga studier bakom sig som bevisar att den höjer förbrännings förmågan och att den ger en energistimulans. Den höjer även ämnesomsättningen med hela 12% under en period på 3-5timmar enligt min egen förmåga av den.

Den fungerar som bäst har jag märkt i en hälsosam diet med regelbunden träning gym/kondision träning / alla sorters träning.


Och det bästa med drycken som nog alla vill veta! ;) den är helt sockerfri inerhåller inga kolhydrater eller fruktos.


I mina ögon en riktig mirakel dryck om man ger den ett försök att bevisa det :)Likes

Comments

Tjena, idag var det upp tidigt för ett möte med Marcus som skulle mäta mig med kaliber mätning (kaliber mätning mäter kroppens fett % och kroppens lean mass % asså muskelmassan ) och jag trodde inte jag skulle få dessa resultat av den träningen och kosten jag la upp för dessa 3veckor. För exakt 3veckor sen mätte jag mig och då låg min fettprocent högt eftersom jag bulkat ganska rejält, så målet med dessa 3veckor som gott var att jag skulle lägga upp en kost där jag skulle tappa fett men endå bygga maximalt av min kapacitet i muskelmassa!

Så jag la upp en kost och träning efter mina kunskaper och det visade sig gå riktigt bra. Kommer lägga upp en bild på dom 2stora viktiga resultaten men jag kan lika gärna skriva ut det här också :) jag har tappat lite mer än 1kg fett och samtidigt gått upp 2kg lean mass som de heter och tappat 2% fett från 14,9 till 12,97 och detta mål var inte att deffa utan bara droppa lite vätska egentligen för jag ska ju upp i vikt men inte i fett utan ren musklermassa bulkar man för länge blir man bara tjock så man måste ha lite perioder där man tar bort lite fett utan att tappa massan.

Jag är allafall sjukt stolt över detta resultat! Även Marcus sa att det är nog det bästa du kan åstadkomma med din kroppskapacitet.

Vilket innebär att jag gjort helt enkelt det bästa som går att göra på 3veckor sjukt stolt att mina kunskaper och vad jag tror är bäst funkar. Nu kämpar jag vidare med att tappa lite mer fett kanske 3veckor till sen blir det att höja sig igen. Nu kör viDagens pass såg ut såhär:

4set Hantelcurls 3x8reps per arm drop 12reps

4set Z-bar curls smalt grepp 4x8reps

4set hammer curls 4x8reps

3set spiderCurls 4x8reps

3set stretch pike curls 3x10reps

Triceps:

4set V-bar pushdown 4x8reps

4set rope pushdown 4x8reps

4set skullcrusher 4x8reps

4set dips maskin 4x10reps


Det var allt för idag, ikväll blir de iväg och träffa polare och käka lite eller bara chilla lite :)


Peace!

Likes

Comments