Header

Nu har jag haft ett blogguppehåll ett tag och det är för att dagarna har varit som dem varit. Det vill säga dåliga. Har mina depressioner till och från och det är något jag får leva med. Idag känner jag iaf än så länge att det är en bra dag. Känner för att festa för fulla muggar, men eftersom det verkar dåligt med fester så får jag sitta hemma och dricka istället. Har dessutom hittat en ny partylåt som jag verkligen älskar och den hittar ni nedanför.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter nu på bussen mot Gimo för att fira lite jul med familjen. Mår inte jättebra ärligt talat eftersom min hals strular som tusan. Kunde knappt prata i morse, men det börjar kännas lite bättre nu iaf. Jag har ingen aning om vad denna dag kommer att erbjuda, men det visar sig. Kommer behöva en öl iaf när jag kommer fram så bakfyllan inte blir allt för jobbig. Klantig som jag är också så glömde jag julklappen till brorsonen. Bra jobbat Jocke! Men men. Den får ges i efterhand istället. Angående gårdagen så var den mycket trevlig. Kändes lite ovant att fira jul på annat håll, men trevligt sällskap, god dricka och god mat fick jag så jag klagar absolut inte. Nu tänkte jag passa på att blunda lite och önska er en trevlig juldag.

Likes

Comments

Har precis lagt mig sängen med datorn så nu blir det skräckfilm och sen sova så jag orkar jobba imorgon.

Likes

Comments

Den 25 januari börjar jag studera till undersköterska på distans :)

Likes

Comments

Idag har jag verkligen bara tagit det lugnt. Gick upp runt 11 och efter det så har jag bara ätit, sovit och kollat på tv typ. Jag tänkte träna, men orken att dra sig till gymmet har inte funnits så jag får ta det imorgon istället efter jobbet. Jobbar 7.30-16 så då blir det lagom att köra ett pass efteråt och sen ta helg. Nu ska jag fixa matlåda till imorgon, fixa en kaffe och sen fortsätta kolla på filmen Elf. Take care everybody!

Likes

Comments

När jag började träna så hade jag som mål att köra måndagar, onsdagar och fredagar eftersom jag tycker det är skönt att vila en dag mellan passen, men nu har det verkligen runnit ut i sanden eftersom jag har sån träningsabstinens. För inte alls så längesen när jag tränade två dagar efter varandra så blev jag helt yr och höll på att tuppa av. Annorlunda är det nu eftersom konditionen och jag verkar ha blivit vänner och det är ju positivt. Snart är det dags för första invägningen också så det ska bli kul och se om vågen visar minus eller inte. Spänningen är olidlig.

Dagens träningspass

Likes

Comments

Blä vad jag är trött idag. Måste verkligen upp och träna, men jag finner varken ork eller lust just nu. Sömnen har inte varit så bra dem senaste nätterna så jag får ta smällen nu i efterhand. Nåväl. Det är bara att dra iväg till gymmet iaf, men först ska jag dra en kaffe så kanske jag blir lite piggare iaf. Work Hard, Play Hard!

Likes

Comments

Har min Bellsius här på besök :) Med mina mjukisar på.

Likes

Comments

Fimläge är det nu med *syster* Emelie :) 80-talister som vi är så glor vi på Rock of ages. Magsjuk är jag också så det är ingen höjdare :(

Likes

Comments

Vi på Pitchers

Likes

Comments