WEEKEND VIBES

Söndag, en sådan chilldag. Tog en riktigt sovmorgon idag innan jag och pappa skulle åka till Råneå och hämta min nya soffa. Så nu är jag ägare av en grå soffa istället för min svarta jag haft sen innan. Vi sitter just nu i bilen påväg hem och hemma ska vi packa in soffan i huset och sedan ska jag iväg på middag hos Johanna. Vi ska visa Sofie, Amanda och Emma det mest fantastiska i detta land, det vill säga fisktaco. Äntligen ska jag få smaka det igen.

I helgen har jag både jobbat och varit ledig, känns dock som jag inte jobbat. Jobbade bara en halv helg så lördagmorgon gick jag av. Fredagkväll lagade jag en supergod sallad hos Sofie med några vänner innan jobbet. Lite ost och kex med glögg hann slinka ner som energi innan jobb.

Lördag då jag vaknade så stack jag direkt till Emma i Rutvik för att fira henne och äta fika. Nästa helg har jag tagit ledigt för att fira henne lite mer med tjejmiddag. När mörkret kom åkte jag hem till älvsbyn igen för att hinna träffa Kajsa som var hemma i helgen. Superglad över att träffa alla dom andra också såklart, finaste tjejerna. Vi spelade spel ett tag innan vi åkte till en förfest innan vi gick ut ett tag kvällen till ära.

By the way, wow vad snö det var i fredags då jag vakande. Hittade mamma helt utslagen och trött i tvättstugan efter hon skottat över en timme, så såklart var jag tvungen att hjälpa till. Det hör inte till vanligheten och hon brukar alltid göra det så fint i gångarna vi har på gården.

Gillar

Kommentarer