OPRODUKTIV DAG

Jag hatar verkligen oproduktiva dagar. Men ibland orkar man inte. Jag började med en sovmorgon, duschade, sminkade mig, åt lunch, dammsög, plockade ihop och sedan var det dags för jobb. Hade tänkt hinna ut på promenad och göra ett träningspass, men det får bli efter helgen. Varför det blir efter helgen är för att varje vaken timme för mig är planerad. Känns både kul och tråkigt. Då jag väl är i en period då jag gillar att träna så vill jag göra det nästan varje dag. Men tid finns verkligen inte nu. Ska bort alltid direkt efter jobb och även på lediga timmar. Jaja, vila behövs och passar nog lägligt just nu.

Alltså min eyeliner, on fleek om man får säga så om sig själv? Äh, klart man får. On fleek. Inte ofta jag blir nöjd, så är jag nöjd måste jag få skylta om det. Använder kat von d ”ink liner”. ÄLSKAR den och själva penseln. Dock så blir den fort torr och jag har därför två och gör ett öga med vardera, och till nästa gång är den bra igen. Jaja, ska väl försöka hitta bättre och billigare. Ska nämligen försöka använda billigare smink om jag hittar favoriter där, en liten budgetjakt.

Look at this!!! Jag köpte Biancas parfym och tror jag hittat mig en ny favorit. Verkligen en sådan lukt jag bara väntat på ska komma. Den passar så bra på mig som person. Hade gärna rekommenderat den, men den är tyvärr slutsåld.

Gillar

Kommentarer