MIN HELG I BILDER - pinchos, pannkaksbrunch, stugan, jobbdag och myssöndag

Fredagkväll och pinchos. Sofie frågade om jag ville följa till Piteå och äta middag med hennnes pappa och sambo, so I did. Övergav syrran och hennes kille och syster. Ledsna miner, but they will get over it, typiskt mig ju. Vi for i alla fall rätt sent till Piteå och åt. Efter maten satte vi oss på olearys och såg sista sekunden av Luleåherrarnas match som dom vann.

Lördagmorgon fick jag kämpa för att sova till 7, men gav upp då och låg och väntade på att resten av gänget skulle vakna till liv. Några timmar senare for jag till Lina för en brunch med henne och hennes brudtärnor, så mysigt. Efter några timmar av surr och mat åkte jag till stugan för att hinna vara ute en stund i solen. Dock var det så sjukt blåsigt, men det var kul ändå. Vi körde skoter, fiskade och tolkade på en pressening bakom medan pappa körde som en galning och vi hoppade fram. Efter det blev vi sjöblöta och fick gå in i stugan och värma oss. Vi passade på att spela lite kort och äta middag.

Efter middagen snabbade vi oss in i bastun för att hinna basta lite innan vi skulle få främmande. Elin och Fredrik kom nämligen förbi en stund och surrade och spelade lite spel. Det var ett sånt där spel där man måste vara smart vilket betyder att jag är sämst, men kul ändå!

När klockan slagit sovdags for vi hem till Älvsbyn och sov då jag skulle jobba morgonen efter. Jobb hela dagen och chill heeeela kvällen. Var supertrött, typ. Kollade lite greys (ovanligt) och käkade.

Gillar

Kommentarer