MIN HELG I BILDER - lilla julafton, födelsedagskalas, pepparkaksbygge och tredje advent

Här kommer en helg i bilder, mer än en vecka sent, men vad gör väl det i juletider? Som vi alla vet börjar helgen fredag, men då jag har fina bilder från i torsdags börjar jag redan då. Nämligen påväg till jobbet gick jag till denna vackra utsikt, wow?? Hur fint är det inte? Började mitt på dagen och det är sådana tillfällen man får njuta av himmelen då den är som finast påväg ner under vintertider. Resten av kvällen jobbade jag och var såklart ledsen över att missa boxningen. Tänk och ha ett dagjobb och alltid kunna boxas? Något som dock gjorde mig glad var att under rasten på min kväll så var jag förbi hos Minna och firade hennes födelsedag. Jag, ihop med Malin och Linn hade köpt en spark åt henne och det verkade som hon blev rätt så nöjd, om vi säger så. Hon bjöd på supergott fika som alltid och tillslut kallade jobbet och jag var tvungen att sticka iväg igen för att hinna med allt. Jag hade turen att få två små supersöta tomtar i en tackpresent som nu pryder mitt vardagsrumsbord.

Fredag och helgkänslan fanns äntligen hos mig. Ni vet den där känslan msn har på fredagsmorgon och man senare får åka hem och ha en ledig helg, magi kallas det i mina öron. Så skönt vara ledig helger alltså. Inte för att jag har något emot att jobba dom, men älskar fredagskänslan. Nu när jag börjar plugga kommer jag jobba typ varannan helg så då blir det inte lika festligt, men det behövs för att slippa få stora lån. Denna fredagskänslan är kanske inte något som jag har en vanlig fredag på samma sätt, men just denna vecka så hade jag roliga planer för kvällen och resten av helgen med. På fredagsmorgonen började vi med att simma som alltid. Denna gång var det bara jag och Johanna, det blir alltid olika. Veckan efter kanske det är jag som stannar hemma, skiftpass gör så man inte alltid kan göra sådant. Efter simningen var det jobbdags. Tiden gick fort och helt plötsligt var det tiden på dygnet jag längtat till. Jag for hem och fixade mig snabbt och kastade i mig en lättare middag. Klar med det packade jag ner julklappen, skar upp julgodiset och hämtade upp alla tjejer som skulle åka med mig. Destinationen var Fleviken och Emma styrde lilla julafton. Vi hade knytkalas med sjuuuukt gott fika och avslutade kvällen med julklappsleken, andra lekar och dans till gamla godingar.

Väldigt sent och nästan 24h senare fick jag lägga mig i sängen igen och ställa larm 5 timmar senare för att vakna och åka till Luleå för födelsedagsfirande. Dock märkte jag då jag skulle ställa in larmet att telefonen var kvar i fleviken. Jag anser att då man lämnar telefonen borta så är det ett tecken på att man inte använt den, så kan väl vara nöjd över det. Jaja, vara hoppa i bilen och köra tillbaka och efter det hem och sova. Fredagmorgon hämtade Anna mig och vi åkte ihop till Luleå och handlade lite och sedan hälsade vi på Emma som fyllde 25! Efter det snabbade vi oss till stan för att hinna på affärer innan dom stängde och därefter mötte vi upp Madde på en lunch i stan.

Efter Luleå så for jag och Anna till Lina där vi planerat in en julekväll med pepparkaksbak, fika, spel och julfilmsmys. Tålamodet testades men tyckte ändå jag klarade testet rätt bra och inte blev irriterad över att jag gjorde fula saker. Man måste vara kreativ och ha bra fantasi för att göra pepparkakor, men tyckte ändå vi lyckades rätt bra. På kvällen kom Eric hem och hade handlat ost och kex, och jag som inte ätit något sedan lunchen blev överlycklig. Inte allt försent for jag hem och sov och vaknade upp till en söndag. Dvs, en sista ledig dag av denna fina helg.

Jag hade sedan tidigare bjudit över lite tjejer på adventsmiddag och vi satt mest i soffan hels eftermiddagen och kvällen. På morgonen var Rebecca hos mig och mamma och pappa bjöd över på frukost som bestod av lite rester som dom ätit sen kvällen innan då dom hade några på middag. Det är såååå gott med räkröra på riktigt goda kex, mums. Nu är helgen slut och en vecka fullt med saker innan jul väntas (väntades)!

Gillar

Kommentarer