Tänkte börja med ett stort jävla HEJ!

Just nu sitter jag i mitt lilla rum i en av Stockholm förorter och diggar till khalid för att han är något otroligt och tänker på vad jag ska skriva i de här inlägget. Känner inte för att berätta så mycket om veckan som gick skulle säga att jag haft en ganska tråkig vecka överlag som har bestått av sömlösa nätter och plugg. Vilket inte är något vidare till liv men i helgen hade ju ju kul precis som vanligt bestod den av handboll,kompisar och chips men kanske inte dem smidigaste planerna av mig känner inte att jag fått vila ut heller då jag har sovit 8 h på två dagar vilket man ska sova på en dag. Min sömnbrist gör mig inte så glad just nu och tror att det är därför jag inte riktigt vet vart jag vill komma med de här inlägget. Men känner att jag skriver på och så får vi se vad som kommer.

I lördags gick jag på bio med mina kusiner och kollade på Maze runner 3 för andra gången vilket sög lite eftersom att jag hade sett filmen förut så jag låg deckad nästan hela filmen under luvan men hade en mysig kväll annars. Därefter sov min kusin över hos mig och vi pratade om allt mellan himmel och jord vilket kändes bra att få ut en hel del saker och få höra "whats going on in her life" då de var ett tag sen vi sågs. Sen pratade vi om tidigare saker jag gjort förut och hur mycket av de "tanklösa" sakerna jag ångrar i nuläget. Och under de senaste dygnet har väl mina tankar snurrat tillbaka lite i tiden och jag har tänkt på en massa saker men den enda slutsatsen jag kan dra är att i många av dem här sakerna som många kan se som misstag har jag gjort av en anledning. Ofta för att jag i just den stunden kände att det var rätt eller att jag var glad och de räcker som en anledning för mig att inte ångra de jag gjort. 100% att jag haft ångest efteråt men jag har helt enkelt bröstat de och accepterat läget. Och helt ärligt känner mig så slut nu att jag vet inte varför jag inombords går runt och tänker på hur vida de var rätt eller fel eftersom att jag inte är den personen som ångrar saker och helt enkelt borde jag släppa mina tankar en stund,låta hjärnan vila och sätta på Khalid på högsta volym. Men istället ångestar jag över något som redan är gjort och mer finns inte och säga de är lite de som är kärnan till detta inlägg.Jag låter de jag skrivit hittills stå skrivet och får hoppas bara att de går att förstå någonstans vad jag känner mig just nu.

Jag vill tillägga veckans hiss och diss som faktiskt får stå tillsammans då jag har haft lika många höjdpunkter som sorger denna vecka och kan inte ta ut specifika händelser. Men kortfattat Veckans diss blir fredagen och veckans hiss blir fredagen känner jag i nuläget. En händelserik dag med mycket glädje och andra saker. Med det sagt tycker jag också att ni ska lyssna på Khalids låt "reasons" för att den är allt och lite till.

mvh bästa jobbi<3
Likes

Comments

Idag söndag den 11/2 skriver jag mitt första blogginlägg som ska handla om min vecka och lite om mig själv. Min vecka har som alla andra veckor på året bestått av plugg och träningar. Kul fakta om mig själv är att jag går första året på gymnasiet och fyller 17 år 22/5. På min fritid spelar jag handboll och har gjort de ett bra tag nu annars tränar jag även ett f07 lag i handboll.

Så denna vecka det är vecka sju om jag inte har fel så har jag haft en väldigt lugn och stressfri vecka just för att vi inte haft varken prov eller inlämningar denna vecka. Dock så kommer allt nästa vecka då vi har tre prov och en muntlig gruppresentation så den veckan lär jag säga " I am about to die" men den veckan den sorgen.

Jag tänkte ha en veckans hiss och diss på bloggen för att det ska bli enklare att förstå vad min vecka bestod av. Vi börjar med veckans diss som helt klart blev matchen i lördags mot Skånela. Jag tycker inte att det finns så mycket att säga om den matchen förutom att ingenting egentligen fungerade och det skapade en frustration blandad med besvikelse och sorg som gjorde att jag i slutminuterna av matchen matchen helt enkelt bytte ut mig själv och satte mig på bänken. Jag var så trött och besviken att jag bara kurrade in mig innanför tröjan och lät tårarna falla nerför min kind. Jag hörde bara en massa mummel från min tränare i bakgrunden och när slutsignalen gick så kollade jag inte ens vad slut resultatet blev för de var helt oväsentligt vid den tidpunkten. Att spela nästan en hel match och gång på gång bli stoppad eller att bollen vägrar gå in samtidigt som du fortsätter försöka tär på självförtroendet något enormt. Och vanligtvis brukar jag inte reagera på det sättet som jag gjorde i lördags men den här gången pallade jag helt enkelt inte trycket. Och rubriken på det här inlägget beskriver känslan efter matchen som fortfarande sitter i med en ljuv bitterhet. Men det var den dagen den sorgen och Skånela stod för ett jätte bra motstånd så all cred till dem. Nu tycker jag att det är dags för veckans hiss.

Veckans hiss började i fredags faktiskt den 9/2 då det var första gången på länge jag kunde gå ut en morgon utan att uppleva att näsan skulle trilla av. Jag har ingen aning dock vad temperaturen visade sig så det här kan enbart ha varit min lilla illusion. Men idag två dagar efter kan jag glatt säga att uppstarten fredag morgon var den bästa på länge. Men min veckans hiss slutar inte där utan jag åkte vidare till skolan där det inte hände något märkvärdigt alls tills den sista lektionen. På schemat stod Spanska 12:-13:10 och " breaking news" spanska är det ämnet jag ogillar mest i skolan så bara att ha spanska kunde ha lätt förstört veckans hiss och blivit en veckans diss men då sneglar min spanska lärare över axeln på mig för att läsa vad jag skrivit eftersom att vi hade en skrivuppgift. Och det var med dem här orden hon uttryckte sig " nämen jätte bra Jobella fortsätt så där för nu börjar det likna något här" och för andra människor betyder det här kanske ingenting med det här var ett stort steg för mig i spanska 3. Efter den grymma spanska lektionen slutade vi så jag tog mina saker ur skåpet och åkte hem med Emma och Frida (två tjejer från min klass) medans de åkte vidare från Liljeholmen så stannade jag där för att handla lite fredagsmys och tacos för att Frida och Emma samt min kompis Betty skulle äta middag hos mig senare på kvällen. Mellan sju och sex kom dem och vid den tiden hade jag lyckats hinna städa mitt rum,tvätta en massa kläder och duckat borden så jag var nöjd med min insats. Vi lagade tacosen tillsammans och sedan njöt vi av en jätte mysig middag med super god tacos. Runt halv tio började vi gå ut och då åkte vi förbi Liljeholmen för att möta två kompisar som vi sedan åkte vidare med till en födelsedagsfest. För att komma till festen använde vi oss av Google maps som har sina fördelar och nackdelar. Fördelen med Google maps den här här gången var att vi kom fram till slut och nackdelen var att vi behövde rusa igenom fem tomtar för att komma dit. Men när vi väl kom dit så hade vi det as nice och alla på festen levde efter motto "lita på mig,du kan dansa" så som det ska vara. En rolig sak att nämna nu i efterhand är att jag har fått lite information om varför alla våra låtar som vi satte i kö antingen inte sattes på eller blev avstängda var att en tjej som börjar på L och spelar i mitt handbollslag inga namn nämnda hade antingen bytt låt eller stängt av de låtarna vi ville ha, hahahaha du vet vem du är men vad gör de om hundra år vi hade kul iallafall. Och med det sagt där avslutades veckans hiss och diss och nu är det även dags för mig att avsluta det här blogginlägget.

Puss och kram mvh bästa Jobbi<3

Likes

Comments