Filter

Det här med filter, det är ju kanske inte något jag kan skryta med att jag har. Men alltså, jag besitter faktiskt en otrolig social kompetens ändå. O med det sagt, så e jag ju även jäävligt ödmjuk som ni kan förstå.

Näe, men seriös det här med filter alltså. Så ofta som jag liksom blir chockad över mig själv, liksom sa JAG verkligen det där högt!?! Ibland blir det liksom så tydligt att jag inte har något filter. I ärlighetens namn, alldeles för ofta. Men, lika ofta kan jag ju som skrivet föra mig rätt bra bland folk. Men hey! Det kräver fan en hel del av mig, och tar så mycket energi av en på nåt vis.. Men jo, det tar rätt mycket energi alla gånger man inte lyckas vara tyst också.

I fredags spenderade jag typ 5-6 timmar mer eller mindre nedsövd hos tandläkaren. Inte helt sövd med andra ord, men rejält sederad. Ett trauma utan dess like innan jag äntligen låg hemma på min soffa, i mitt lilla hus igen kan jag ju säga. Något som däremot är lite oklart om traumat blev störst för mig, personalen hos tandläkaren eller personerna i min närhet som sannerligen fick veta att dom levde också.

Men alltså, jag avskyr när det ska pjåskas, eller när folk tror att dom ska bestämma över mig. O då spelar det ingen roll om jag har filter eller inte. Kanske hade mitt filter funkat lite bättre om jag inte varit så väck när jag blev uppriven ur stolen. Vem vet.

Något jag vet i alla fall, är att om man som jag - 34 år, kanske med ett visst mått av kontrollbehov, å man dagligen roddar hela livet med ungar, hundar, psykisk ohälsa, plugg, hus o en sjukdom som faktiskt är dödlig osv. så vore det väl ändå jävligt märkligt om jag inte ordnat så jag tar mig hemifrån tandläkaren efter narkos.


Kan man annat än älska denna! Från THE TYPICAL JAG!

Gillar

Kommentarer