När snön kom till Jämtland..

Så kom då snön, till Jämtland.. Ungarna och hunden är rörande överens om att det är fantastiskt. Jag? Not so much alltså. Jag är liksom inte redo för ett drygt halvår med kyla, snöskottning osv.. Även om jag ser framemot skidåkning och skoterturer! Men de e liksom längre fram.. Nu kommer det ju först o främst va slask o blask kommande månader, de e ju inte gött alltså. Inte alls! Va fan, ge mig all snö på en gång. Sen 5 minusgrader, solsken och ljus då ere fan gött! Tills dess låser jag in mig tror jag.

Den här godingen har jag fått rå om idag, trots pappavecka.. Det är lyxigt! Vi har gjort läxor, bytt gardiner, myst, pratat o jag får somna bredvid han. Älskar't! O så välbehövligt för oss båda. Vi båda behöver liksom den här eftermiddag/kvällen tillsammans. LYX! ♡

Gillar

Kommentarer

Filter

Det här med filter, det är ju kanske inte något jag kan skryta med att jag har. Men alltså, jag besitter faktiskt en otrolig social kompetens ändå. O med det sagt, så e jag ju även jäävligt ödmjuk som ni kan förstå.

Näe, men seriös det här med filter alltså. Så ofta som jag liksom blir chockad över mig själv, liksom sa JAG verkligen det där högt!?! Ibland blir det liksom så tydligt att jag inte har något filter. I ärlighetens namn, alldeles för ofta. Men, lika ofta kan jag ju som skrivet föra mig rätt bra bland folk. Men hey! Det kräver fan en hel del av mig, och tar så mycket energi av en på nåt vis.. Men jo, det tar rätt mycket energi alla gånger man inte lyckas vara tyst också.

I fredags spenderade jag typ 5-6 timmar mer eller mindre nedsövd hos tandläkaren. Inte helt sövd med andra ord, men rejält sederad. Ett trauma utan dess like innan jag äntligen låg hemma på min soffa, i mitt lilla hus igen kan jag ju säga. Något som däremot är lite oklart om traumat blev störst för mig, personalen hos tandläkaren eller personerna i min närhet som sannerligen fick veta att dom levde också.

Men alltså, jag avskyr när det ska pjåskas, eller när folk tror att dom ska bestämma över mig. O då spelar det ingen roll om jag har filter eller inte. Kanske hade mitt filter funkat lite bättre om jag inte varit så väck när jag blev uppriven ur stolen. Vem vet.

Något jag vet i alla fall, är att om man som jag - 34 år, kanske med ett visst mått av kontrollbehov, å man dagligen roddar hela livet med ungar, hundar, psykisk ohälsa, plugg, hus o en sjukdom som faktiskt är dödlig osv. så vore det väl ändå jävligt märkligt om jag inte ordnat så jag tar mig hemifrån tandläkaren efter narkos.


Kan man annat än älska denna! Från THE TYPICAL JAG!

Gillar

Kommentarer

Härliga dagar i backarna

Det märks verkligen att vi går mot kallare tider,och vinter.. Kylan är ingenting för mig.. Huua! Men, det finns ju såklart ljusglimtar. Förra vintern knäckte bägge grabbarna slalomkoden kan man säga. Såå jäkla kul! Det blev en hel del dagar och kvällar slalombackarna. Innan Coronan gjorde att allt stängdes.

Det här var seriöst en utav dom bästa dagarna i vintras. Magiskt väder, perfekt före och en hel dag i Klövsjöbackar tillsammans med alla tre barnen och pappan. Yes, även tonåringen hängde med oss. Å hatten av för pappan också,som tre veckor innan aldrig ens hade stått på ett par slalomskidor! Var ju som sagt även första säsongen nånsin för grabbarna också. O jisses vilket tempo dom utvecklades i.. Älskade ungar! Måtte det bli mååånga dagar som denna nu till vintern! 😍


Vad tycker ni om vintern? Åker ni slalom? :)

Gillar

Kommentarer