Vad ska du bli när du blir stor?

Vet ni vad, idag är det officiellt sista dagen på det kapitel som jag har mått extremt dåligt av. Jag uthärdade listan, I fucking made it! Tiden har gått i slowmotion det sista halvåret, men nu är det finally over, kan knappt tro det! Ett nytt kapitel, ett nytt liv väntar. Jag känner en lättnad i hela själen. Jag känner mig fri. Och mitt nya liv ska inte se ut något som det gamla. I mitt nya liv ska jag skapa mig en tillvaro efter mina egna förutsättningar, så att jag mår bra. Jag känner mig som att jag är 19 igen, precis gått ut gymnasiet och har hela livet framför mig! Det är bara till att pick and choose det man härnäst vill göra. Skillnaden nu bara är att jag vet vem jag är, jag vet vad jag behöver och det gör mig motiverad till hundra. Tog mig typ 15 år att inse, men vet ni, vad spelar det för roll egentligen? Vi lever i nuet och vi lever i en tid där man kan börja på nytt när som helst. De enda begränsningarna som finns sitter i våra huvuden och riktiga hinder finns det nästan alltid en lösning för. Så, nu startar jag om. RESET.

Jag kommer skriva ett inlägg om val av utbildning sen, jag behöver råd!! Jaja, jag vet jag ska vara mammaledig först och NJUTA av det. Men jag vill samtidigt titta framåt också och behålla fokus på mina framtidsplaner.

Vid lunch idag. Gabriel mår bättre, fortfarande förkyld, men feberfri tack och lov.

Strax blir det middag. Hemlagad pizza och till efterrätt äppelpaj. Sen kör vi fredagsmys med Disney film och lite snacks i vanlig ordning.

Förresten, jag ska lära mig laga mat har jag bestämt! Berättar mer sen.

Ha en trevlig kväll gott folk ❤️

Gillar

Kommentarer

AlexandraStefx
AlexandraStefx,

Det låter härligt ! ☺️👍🏻 Det är bra att planera för framtiden, jag är likadan 😂🙈

Och detta med att hitta sig själv förstår jag exakt vad du menar, har tagit mig nästan hela livet. Ca 1 år har det gått nu och man mår bra! Det är så härligt!

Passa på och njut och ha din egentid 😊

Å hemmalagad pizza är sååå gott!! Och äppelpaj! 🤤

Ha en trevlig kväll, och helg 🥰

nouw.com/alexandrastefx
JoannaO
JoannaO,
Ja samma här, först nu som det känns som man börjar få ordning på saker och ting och det är en bra bit kvar ändå 😅
nouw.com/joannao