Nära slutet

Hej på er! Idag var jag tvungen att åka in på kontoret en sväng. Även om det inte är mitt val direkt (i och med att jag är gravid och det pågår en pandemi), känns det ändå skönt att komma ut bland människor (trots att det är väldigt få inne på kontoret). Bara det lilla att få fixa till sig, komma ut och snacka lite, lyfter hela humöret. Det känns av nu att man jobbat hemifrån snart ett år och kört social distansering. Även om jag trivs väldigt bra med att jobba hemifrån (det var en personlig räddning för min del), börjar jag sakna mycket det sociala. En kombination hade varit det optimala, det är så jag vill arbeta i framtiden. Mål.

Min mage, aka basket bollen 😂 Juan stannade till och tittade på mig imorse på ett väldigt fundersamt sätt och sa ”du ser väldigt gravid ut nu”. Antar att verkligheten börjar komma ikapp honom nu lite haha

Så många gånger jag suttit här, tittat ut genom fönstret och drömt mig bort. Snart blir det sista gången. Även om jag vill inget annat än att påbörja en ny del i mitt liv, känns det lite nu när det närmar sig. Jag har mer eller mindre vuxit upp på det här företaget. Jag var 22 (om jag inte minns fel) när jag började.. 13 år sen. Hunnit utbilda mig och ta examen, bilda familj, varit gravid inte mindre än fyra gånger och blivit den vuxna jag är idag. Det har varit lite som ett andra hem. Och jag har lärt känna människor här som jag är väldigt tacksam för. Några har blivit vänner för livet och står mig nära. Andra har lämnat ett avtryck på ett eller annat sätt, det är jag tacksam för. Människor lär, utvecklar och inspirerar en. Men det är dags nu att gå vidare. Snart inväntar en lång semester och sen en mammaledighet. Sen, mina vänner, sen börjar livet.

Gillar