Jojos mindfulness

Så, slutligen beställde jag typ 18 par skor. Footway är så bra, de skickade paketet redan idag, så förmodligen kommer det imorgon. Blev en blandning av olika par från Kavat och Viking. Har bra erfarenhet av de märkena.

Gabriel är rejält sjuk. Han har prickar precis överallt. På kvällarna/nätterna har han 40 graders feber. Han blir alltid så sjuk när han är sjuk. Men vi har ändå lyckats få till mysiga dagar i soffan framför tv:n. Han är super mammig när han är sjuk, vill bara kramas och ligga hos mig.

Jag fortsätter med att köra en stunds avslappning varje dag, med eller utan barn. Idag blev det en promenad med mig själv, mitt på dagen ute i solen i den härliga höstkylan. Jag har svårt för vanliga avslappningsövningar hemma eller att sitta och meditera. Kan inte fokusera mig på de där avslappningsövningar med någon gubbe som snackar. Glömmer bort att jag ens lyssnar och rätt som det är gör jag något helt annat haha Så jag kör en egen variant av mindfulness, som idag på promenaden. Lämnade mobilen hemma, ingen musik eller annat, utan jag försökte bara lyssna på alla ljud i miljön och ta in det, känslan och naturen. Det är lätt att tankarna börjar vandra till annat, men det gör inget, det är bara till att återgå och fortsätta. Faktiskt riktigt skönt. Känns som man lugnar hjärnan lite. Det viktiga är nog inte hur man mediterar/slappnar av, utan att man gör något som funkar för en. För mig fungerar naturen bättre än något annat.

Gillar