Isoldes födelsedag

Jo, jag skulle ju berätta om Isoldes födelsedag! Vi började morgonen med att väcka henne med en biskvi (hon älskar de) och ett ljus på. Jag och Gabbe gjorde ordning det i köket, sen väckte vi Juan och sen smög vi alla in i rummet till Isolde och överraskade henne. Hon var helt nyvaken, men så tagen av det (på ett bra sätt). Hon hade pratat flera dagar innan om sin födelsedag och var väldigt förväntansfull. Gabriel var också väldigt glad över att få överraska henne.

Efter förskolan firade vi henne med hamburgare och tårta. Jag hade förberett allt förutom maten kvällen innan. De fick öppna sina presenter medan vi fixade hamburgarna. Isolde fick som hon önskade sig, en klocka med katter, en bebis med bad tillbehör, ett prinsesse set och unicorn playdoh. Gabbe fick två "tröst" presenter, en spiderman klocka som han pratat om länge och en spiderman mask. Vi köper ju alltid till båda, men fasar ut det lite med antalet nu. Han förstår nu väldigt bra när någon annan fyller år och är genuint glad för deras skull. Förmodligen hade det gått bra utan present till honom, men samtidigt har de lite extra kul när båda får. De är ju fortfarande så små. I alla fall, sen blev det en massa lek och dansstop. Vi hade så kul! På kvällen vid nattning låg hon tätt intill mig och viskade om sin stora dag, hon var så lycklig.

Katt tema som hon önskade sig och en hembakad katt tårta by me (den blev så god!). Det hängde en massa serpentiner i fönstret och på golvet rosa hjärtballonger också.

Hon blev ordentligt firad på förskolan också med sång och ljus på frukt. Hon fick två fina lövbuketter, en ballong och ett kort. Vår förskola är verkligen den bästa!

Gillar