Inte vågat berätta

Godmorgon 😊 Nytt år, ny vecka och det är måndag! Jag har "lov" med barnen en vecka till, helt fucking underbart! Idag kommer Dalia över på besök (vi ses ute med barnen). Nu när jag är så långt inne i graviditeten vågar jag på grund av smittorisk faktiskt inte umgås med andra inne. Känns dumt att chansa.

Sen imorgon är det ultraljud och ögonläkaren med Gabbe. Ultraljudet är en anatomiscreening (samma som sist), men man gör om det även nu i senare veckor. Det förra var väldigt tidigt och även om det såg bra ut kan man inte se allt (men det mest allvarliga syns). Jag är nervös, men försöker påminna mig själv att allt såg bra ut sist.

Igår öppnade jag min nya dagplanerare och planerade in veckan. Lite för tjejig för min smak, men den är riktigt bra innehållsmässigt. Visar mer sen!

Om allt ser bra ut, tror jag, att vi kanske vågar berätta för barnen. Vi har ju inte berättat än och det är för att vi båda har svårt att våga tro att allt är bra. Vi vet ju hur det kan gå och barnen är för små för att behöva vara med om något sådant, om det nu skulle gå riktigt fel. Min mamma fick också avbryta en graviditet halvvägs och jag längtade enormt efter min lillebror, jag var nog 7 år då. Det var en hemsk sak att gå genom. Vi får se hur vi gör.. är ändå i vecka 18.. eller så kanske vi väntar till rutinultraljudet som är om 2 veckor till.

Gillar

Kommentarer

Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,

Skönt med en ledig vecka till, ibland är det riktigt välbehövligt 😍 hoppas allt ser bra ut ❤ vilken snygg kalender 😀

nouw.com/dontworrybelikeheidi