Frasdag & kalas

Jag och tid har aldrig varit vänner. Antingen känns det som det går alldeles för sakta, så att det kryper i hela kroppen och det känns nästintill olidligt.. eller så går det alldeles för fort, så att det känns som jag inte kan hitta ett enda fönster att andas genom. Och aldrig någonsin känns det lagom. Just nu går tiden väldigt sakta. Hur gör man för att orka ett litet tag till att infinna sig i något, när hela själen tycker att det är outhärdligt?

Skit samma. Idag har varit en ganska full dag. Imorse steg jag upp lite tidigare med barnen, vi förberedd en farsdag frukost och överraskade Juan. Jag bakade scones och dukade fint. Juan blev väldigt överraskad och glad (han visste inte det var farsdag). Barnen packade in ungefär 113 teckningar i presentpapper som han fick öppna och vara superglad över varje haha Lyckan i barnens ögon när han öppnade varje teckning!

Efter frukost blev åkte jag och Isolde iväg på kalas. Hennes vän Nova fyllde år. Alla barn var lite småblyga först, men efter ett tag lossande det och det blev fart i de och de hade riktigt kul. Jag själv höll på att DÖ, jag avskyr barnkalas. Tror Juan får ta ett par kalas tillfällen framöver.

Älskar mitt hår nu när det blivit lite längre, så mycket lättare att locka det.

Efter kalaset blev det en snabb sväng till Jägersro Center. Behövde byta ett par gummistövlar. Väl inne på Lindex blev Isolde som besatt och ville ha allt. Jag var SÅ hungrig och trött och ville bara hem, så hon vann - vi gick ut med en rosa/svart kattklänning i tyll. Gabbe fick en Spiderman tröja. Jag är ganska konsekvent och bra på att välja och ta mina strider.. men ibland orkar man bara inte. Idag var en av de gångerna.

Nu minns vänner ska jag sova, är dödstrött. Godnatt!

Gillar

Kommentarer