En mammas vardag

Heej.. va gör ni? Själv har jag nyss nattat barnen (de skulle leka pajaser först i en timme innan de somnande) och nu har jag äntligen landat i soffan. Jag är helt slut. Sov knappt inatt och idag var en lång dag. Förmiddagen jobbade jag hemifrån och eftermiddagen på kontoret. När jag väl hämtat barnen och kommit hem hade jag inget lust att göra annat än att slänga mig i soffan och ligga där hela kvällen (guuud minns ni den tiden man bara kunde göra så efter jobb?), men istället satte jag igång med maten. Jag är hemma numera vid kvart i fem med barnen, det är inte mycket tid sen till att hinna med allt innan nattning (mat, barnens bad, förbereda inför morgondagen, undanplock.. ja, ni vet). Blir sjukt stressad.. det här med att jobba heltid och ha småbarn är hemskt.

Håll i hatten! Jag har börjat (lite) att laga mat. Berätta mer om det sen. Ser kanske inte ut så, men detta var i alla fall sjukt gott (från förra veckan, men gjorde samma idag).

Alltså jag kommer inte ihåg vad jag skulle skriva.. känns som jag skulle skriva något mer.. nåväl, nu ska jag försöka varva ner. Är själv hemma (Juan är som vanligt på träning) och det är knäpp tyst. Jag njuter. Ska ta ett bad och sen ska jag nog lyssna på en ljudbok tills jag somnar. Gud, kan knappt hålla ögonen öppna nu. Vi ses.

Gillar