Dagens planer

Godmorgon :) Idag vaknade jag innan Gabriel. Var ändå pigg då men när jag steg upp och en ny våg av trötthet sköljde över en, insåg jag att man nog aldrig är riktigt pigg eller utvilad som bebis förälder. Det är bara till att vänja sig verkar det som.

Nu har vi nyss ätit frukost, städat upp köket och Gabriel sover nu sin andra vila. Idag åker vi till Helsingborg, ska hälsa på Kristina. Håller tummarna för att Gabriel inte skriker hela vägen dit. Han brukar vara lugn i bilen men sist när vi åkte till Ystad var han inte så glad. Fick stanna halvvägs och trösta. Annars brukar han faktiskt somna i bilen när han är trött.

Innan vi åker ska jag luncha med Juan. Han köper hem lite Subway. Sen ska jag duscha, göra hårinpackning igen (berättar resultat när jag har testat den ett par gånger) och sen ska vi snabbt en sväng förbi Mobilia. BLÖJORNA ÄR SLUT!! Eller ja, jag har några kvar men det räcker inte långt. En bebis mammas mardröm haha

En osminkad Jojo (bild från igår). Tycker jag ser sååå trött ut hela tiden. Även när jag inte är det. Känns som att nu när man sminkar sig är det inte för att göra sig finare eller täcka något direkt, utan det är för att dölja tröttheten. Om det ens går. Som ni ser är håret också torrt som hö. Hoppas på mirakel med hårinpackning.

Gillar