Uuden kodin sisustamista tauluilla

Postaus toteutettu yhteistyössä BGA:n kanssa

Moi!

Siitä onkin jo aikaa, kun viimeks oon kirjoitellut tänne blogin puolelle. Mulla on ollut nyt muutto Tampereelta uudelle paikkakunnalle, sillä sain opiskelupaikan yliopiston kauppatieteistä. Nyt olenkin päässyt sisustamaan uutta kämppääni kivoilla jutuilla. Edelliseen kämppääni en halunnut ostaa juuri mitään ylimääräistä, sillä tiesin asuvani siinä vain alle puoli vuotta, mutta nyt kun tulen asumaan tässä uudessa asunnossani vähintään vuoden (tai ehkä jopa koko opiskeluaikani), niin on tosi kiva päästä sisustamaan tätä asuntoa ja tehdä tästä oman näköiseni. Mulla on jo pitkään ollut haaveena ostaa jotain kivoja sisustustauluja, joten oli tosi kiva päästä toteuttamaan yhteistyö BGA:n kanssa!

Tilasin BGA:lta itselleni upeita sisustusjulisteita ja kehyksiä. Tilasin vasemmalla näkyvän valko-mustan julisteen, johon valitsin kullanväriset kehykset. Oikealla näkyvään isompaan julisteeseen valitsin hopeisenväriset kehykset. Tykkään kasveista ja kukista, joten nämä pistivät silmääni. En halunnut mitään kovin räikeitä julisteita, joten nämä sopivat minulle hyvin. Oikealla näkyvässä kukkajulisteessa on vaaleanpunaisen ja vihreän sävyjä, joilla olenkin yrittänyt sisustaa kotiani.

Tilasin myös tällaisen vasemmalla näkyvän ihanan vaaleanpunataustaisen kasvitaulun, jonka sijoitin makuuhuoneeseeni tuomaan väriä. Nuo vaaleammat taulut sijoitin olohuoneeseeni, sillä halusin tehdä olohuoneeni yleisilmeestä vaalean. Nämä kaikki kolme taulua ovat mun mielestä tosi kivat ja tuovat kivaa lisää sisustukseen. BGA:n sivuilta löytyy paljon erilaisia taulunkehyksiä, postereita ja myös esimerkiksi peilejä. Valikoima heillä on todella suuri ja julisteita löytyy monenlaiseen makuun.

Mitä mieltä olette näistä tauluista? Itse tykkään tosi paljon. Olen muuton jälkeen innostunut tosi paljon sisustamisesta ja erilaisista sisustustrendeistä, joten varmasti tulette jatkossa näkemään täällä mun blogin puolella sisustukseen liittyviä juttuja. Haluaisin jossain vaiheessa tehdä myös kodin esittelypostauksen, sitten kun olen saanut kämppäni ihan täysin valmiiksi! :)

Kiitos kaikille, jotka lukevat mun blogia, vaikka en ole ollutkaan täällä super aktiivinen vähään aikaan. Muistathtan seurata myös mun Instagramia (joannakallela_)!

♥: Joanna

Tykkää-merkinnät

Kommentit