Nettitreenaus-valmennussivusto on nyt avattu!

Voin ilokseni kertoa, että olemme yhdessä siskoni Pinja Kallelan kanssa avanneet Nettitreenaus-valmennussivuston ja samalla ottaneet ensimmäisiä askeleitamme kohti yrittäjyyttä! Nettitreenaus tarjoaa laadukkaita harjoitusvideoita luistelijoille ja muille liikkujille omatoimista kotiharjoittelua varten. Tällä hetkellä sivustolla on ostettavana kaksi erilaista videota, liikkuvuusvideo ja kierroshyppyvideo ja lisää videoita on tulossa. Nämä kaikki harjoitukset ovat sellaisia, mitä voi tehdä joko sisällä kotona tai ulkona.

Etenkin näin korona-aikaan kun jäähallit ovat kiinni eikä harjoituksiin pääse, saa näistä harjoituksista varmasti apua ja motivaatiota omaan kotiharjoitteluun. Videoidemme avulla saat kehitettyä etenkin taitoluistelussa tärkeitä ominaisuuksia. Yksi video maksaa 4€, jonka voit ostaa sivuiltamme Paypalin kautta tai tilisiirrolla.

Löydät Nettitreenauksen myös eri somekanavista, kuten Facebookista ja Instagramista. Käy seuraamassa sivua, niin pysyt ajantasalla uusista videoista ja muista päivityksistä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit