Kommer ni ihåg att jag och Tilda var i Barcelona i höstas och besökte en vingård och testade massa olika viner från Torres Wines som också har sin bas på en ljuvlig vingård utanför Barcelona? Hur som helst, i torsdags förra veckan så hade jag, tillsammans med Torres ett event med mina tjejkompisar på Magnusson Fine Wine, en vinkällare på Grevgatan med just vinprovning där en sommelier från Torres var på besök o guiade oss igenom druvor, smaker och en rad olika viner. Hur intressant är inte det egentligen? Att få smaka och känna ett vin på riktigt. Dröm för en vinälskare.

Hela gänget. <3 Linn, Snarro, Forni, Mira, Edita, Alexia, Petra, Spiderman, Lissy, kussen och moi. Tänk att flertalet av dessa tjejer har kommit att bli så nära vänner genom blogg och samma situation och jobb. Så fint, och jag gillar varenda en av dem så mycket!

Vi körde fösta rundan med vita viner, runda två blev rött. Min personliga favorit. ÄLSKADE det vita riesling vinet. Ska ta reda på vad det heter. Och dem röda, fastnade för tre st hårt.

Efter vinprovningen hade vi massa tapas som vi åt av. Det var en som ar en kronärtskocks-tjofräs med tryffel som var så brutalt god.

Torres sommelier som kommit från Barcelona. Alltså hon var så rolig. En riktig, typisk spanjorska som vevade med händerna vid huvudet och pratade med hela kroppen. Fantastisk!

Slurp sa det!

Bianca dundrade in, med hela tv-team för säsong 2 av Wahlgrens Värld. Haha. Vi pratade på, inte helt rumsrent, men så som vi alltid gör. Glömde nog lite bort att tv-kamerorna var där. Vi får hoppas dem klipper bort det som inte bör lyssnas på. hehe.

Finns det något mysigare än att sitta med sina tjejkompisar och dricka ett par glas vin? Svårslaget skulle jag säga!

I samarbete med Torres.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nouw Magazine