Vinn en helkväll med mig & Forni i Stockholm!

För ett tag sedan var ju jag & Forni i London som ni vet tillsammans med Eurocard och testade deras Eurocard platinum kort. Som ni också såg så bodde vi tipptopp, vi åt väldans mycket, – och åt bra mat samt upplevde kortet från dess bästa sida. Mycket med hjälp av Eurocards Concierge service. Summa summarum: En väldigt inspirerande resa helt enkelt. Helt klart ännu härligare med tanke på att allt redan var förbokat och fixat. (Tack Concierge service!)

Så vet ni vad jag kan glädja er med nu? Så ni Young Professionals därute ska faktiskt få uppleva nästan detsamma, fast i Stockholm. Kul va?

Upplägget ser ut ungefär såhär; Vi kommer att utse två vinnare. Jag väljer en och Forni en. Ni kommer till Stockholm och checkar in på ett härligt hotell. Vi möter upp er, tar er på en inspirerande shoppingrunda i stan, vi smiter förbi ett av vårar favorit-showroom i stan, och kollar in hur en vanlig arbetsdag kan se ut där. Vi pausar och tar ett glas bubbel på en skönt ställe innan vi knatar vidare och får hår och smink fixat inför kvällens middag som vi kommer att äta på min och Michaelas favoritrestaurang. Ja, något i den stilen kommer dagen vara uppbyggd. Inte pjåkigt va? Så maila mig era bidrag NU!


Tävlingen pågår mellan 27/1 till den 3/2
och för att vara med och tävla så gör du så här: Signa upp dig på ett Eurocard Platinum, och det gör du genom att klicka här! (eller om du redan har ett går det också bra att vara med i tävlingen), sedan mailar du mig på joanna.fingal@nouw.com och motiverar varför just du ska vinna en dag i Stockholm med oss. Du måste var minst 18 år och glöm inte att uppge din mailadress så att jag kan kontakta dig. Jag kommer att kontakta vinnaren när tävlingen är avslutad och vinsten kommer att delas ut i februari 2016.

Tävlingen görs i samarbete med Eurocard. En jury bestående av Joanna Fingal och Michaela Forni utser de vinnande bidragen. Anställda på Eurocard och Modern Women Media får inte vara med och tävla. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren kommer att kontaktas via e-post senast den 5/2.Vinsten består av en hotellnatt, middag samt överraskningar under dagen för en person.

Kom igen nu, ös mig med era motivationer om varför jag ska välja just en av er. Ser verkligen fram emot denna eftermiddag/kväll!

Likes

Comments

lillfoppan
lillfoppan,
Hade varit kul om man vart 18 men det är ju 2månader kvar 😟 nouw.com/lillfoppan
sandrastjerneus1317
sandrastjerneus1317,
Write a comment...
IP: 82.99.3.229