Världens viktigaste julklapp.

Skit i VR kameror, grönsakspressar och elektriska prylar. Det finns inget annat som får kallas årets iktigaste julklapp förutom katastrofpaketen på Unicef till de krigsdrabbade krisländerna. Punkt.

Mitt hjärta är i kras. VAD ÄR DET SOM HÄNDER PÅ VÅR JORD??? ÄR DET PÅ RIKTIGT???? Ja, denna brutala misär händer fan på riktigt. Just precis nu och ingen, ingen kan längre blunda för vad som händer. Alla blider på döda barn, bleka livlösa och blodiga kroppar har etsat sig fast på min näthinna och de hysteriska panikskriken från föräldrar som just förlorat alla sina barn i min hjärna. Tårarna rinner och hjärtat knyter sig i ren ångest. BARN DÖR FRAMFÖR ÖGONEN PÅ SINA FÖRÄLDRAR???!! FÖRÄLDRAR HÅLLER SINA DÖDA BARN I FAMNEN??!! NEEEEJ NEJ NEEEEEJ!!!!!!!

Nu agerar vi, nu hjälper vi våra medmänniskor, systrar och föräldralösa barn.

Situationen för barnen i Aleppo är desperat. Våldet ökar varje dag som går och hundratusentals barn är i behov av akut hjälp. Unicef är en av få hjälporganisationer kvar på plats och de levererar livsviktigt stöd i och runt Aleppo. Men behoven är enorma. ALLA MÅSTE GÖRA NÅGOT. Köp ett katastrofpaket (eller något av Unicefs andra alternativ) för 199 kronor på Unicef.se (klick) Paketet innehåller en värmande filt, vätskeersättning, vattenreningstabletter och nötkräm mot undernäring. Produkterna skickas till barnen och du får ett gåvokort att ge bort istället för den vanliga julklappen. Världens i år kanske viktigaste julklapp.

Här kommer ni direkt till UNICEF och alla deras olika julklappar som är lika viktiga.


Gillar

Kommentarer

Himelia
Himelia,
Det här var ett väldigt fint och bra intiativ Joanna:)nouw.com/himelia
Ingela
Ingela,
Så bra att du tar upp detta! Alla MÅSTE göra något! Jag är tacksam varje dag för att mina barn får vara trygga och lyckliga, och jag dör inombords när jag tänker på alla barn som far illa.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229