Sommarstockholm och Spontanmiddag!

Igår bjussade Stockholm på sommar. Och vad vill man inte göra då? Jo, man vill suga ur det sista av uteserveringshänget innan hösten, regnet och de kalla dagarna gör entré.

Petra, Mathilda & Moi på väg till? Ledtråd: Vårt stammishak denna sommar.

Jag har blivit så van att ha den här lilla människan hemma. Kommer bli så tomt när hon åker tillbaka till Österrike nästa vecka. Blä, usch och fy.

Vart tror ni då att vi hamnade? Kommendören såklart! Och jag ropade i vanlig ordning in tonfisk och ett glas rött.

Petra & Mathilda tog chicken wings och sötpotatispommes. Inte helt fel det heller, kycklingen va sjukt god.

Så mysigt och som sagt väldigt spontant. Men visst är de spontana kvällarna de mysigaste. Efter ett glas rött Zinfandel och en dubbel espresso tog jag cykeln och cyklade hemåt. Låg i säng 22.30, super trött. Men vad tror ni händer? Jo men såklart INSOMNA kom på besök och sista gången jag kollade på klockan så va den 05.35 och alarmet stod på 07 för pass hos Fannie på Kampsportslabbet kl 08. Ikväll skulle det ha varit tjejmiddag, men alla va så trötta så vi sköt på den till fredag istället. Nu går ögonen i kors, det blir en tidig kväll för mig. Puss på er!

Gillar

Kommentarer

claudiasaksa
claudiasaksa,
Åh såg gott ut
nouw.com/claudiasaksa
Erika,
cococompany
cococompany,
Mysigt värre😊😊
nouw.com/cococompany
BesartaK
BesartaK,
Såå härligt
nouw.com/besartak
Hanna
,
Haha skippa dubbel espresson nästa gång!
ofeliahallqvist
ofeliahallqvist,
MUMMA vad goda sötpotatispommesen såg ut 😊
nouw.com/ofeliahallqvist
claratime
claratime,
Mums, ser gott ut!
nouw.com/claratime
Jessica
,
Mysigt! Som någon tidigare sa, fundera på att skippa koffeinet! Jag har haft samma problem tidigare, varit dödstrött men när jag väl legat i sängen har det varit omöjligt att sova. Jag lyckades lista ut att det hade med koffeinet att göra. Även fast jag inte tycker att jag blir pigg av att dricka kaffe så påverkar det min kropp på något sätt. Verkligen värt att fundera på!
joannafingal
joannafingal,
Ja, det är ju faktiskt helt klart möjligt. Man vet ju det sedan innan men har inte tyckt alls att det påverkat min sömn. Men man blir ju äldre och tider förändras. 😊 Ska from nu testa att skippa kaffet vid restaurangbesök om man ändå en timme senare ska hem och sova. Så ovärt att ligga där, timme ut och timme in. Hemskt! Ha en fin dag, Kram Jo
nouw.com/joannafingal