Packar för Thailand!

Inlägget skrivs i samarbete med Lumene.

Då var resväskan maxad med lätta sommarkläder igen. För inatt (tiiiiidigt som tusan imorgon bitti) så sticker jag, syster, Snarro, Petra, Skruden och Limpan nämligen till Thailand. WOPPA! Trots att jag väldigt nyligen kom hem från Bahamas så kunde jag inte längta mindre. Jag fick en vecka med mysigt vinterväder men nu är jag redo att trampa runt i varm sand och känna solens strålar värma min kalla kropp igen. Så jäkla härligt ska det bli!

Den stora resväskan ser ut som kriget så den får ni inte se. Ni får hålla tillgodo med den något mer städade kabinväskan så länge. hehe. Hur som helst så är Lumene en av våra samarbetspartners under resan till Thailand. Jag har te.x använt deras flytande highlighter så länge jag kan minnas så det ska bli spännande att testa lite nyheter.

Här är en nyfunnen storfavorit som åker med i handväskan. Ni som känner mig vet hur beroende jag är av mjukgörande produkter till läpparna. Inte kladd, bara och denna nyhet som heter just Skin Saviour Balm är helt makalöst mjuk och go. Dessutom kan man använda den på andra torra kroppsdelar, exempelvis vintertorra händer som kan behöva sig en rejäl dos kärlek.

Som den torsk man är på highlighters så ska det bli spännande att testa deras nya highlighter palett. Av vad jag testade idag så såg det väldigt bra ut. Jag älskar att den är "kladdig" vilket kommer funka perfekt på en solkysst hy och utan annat smink.

Nu ska jag packa och organisera klart den stora väskan och äta upp min jäkligt goda, glutenfria tryffel pizza. Jag är redo, hatten är redo, alarmet på 03.00 är redo så vi ses på mellanlandningen i Istanbul imorgon fm. Pusssss

Gillar

Kommentarer

Josefinezimmermann
Josefinezimmermann,

Åh vad härligt att åka till Thailand! Ha det bäst!

nouw.com/josefinezimmermann
Filippatipsar
Filippatipsar,
Åhh vad kul med resa till thailand
nouw.com/filippatipsar
ssarapersson
ssarapersson,
Så roligt ! Jag vill också till thailand. !
nouw.com/ssarapersson
KellyEricsson
KellyEricsson,
Ha det så kul i Thailand<3
nouw.com/kellyericsson
emmakmoberg
emmakmoberg,

Men hur lyxigt med Thailand! 😍

nouw.com/emmakmoberg
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
artist
artist,

Vad härligt! Hoppas ni får en fin semester!

nouw.com/artist
haannafranzen
haannafranzen,
fridastromberg
fridastromberg,
Vill också till Thailand!🙌🏼
nouw.com/fridastromberg
Antalyacitymom
Antalyacitymom,