Lunch med vänner och Nelly samt 20 % rabatt!

I inlägget förekommer reklam för Nelly.com

Vi hördes visst härinne igen, hehe. Teknik va. MEN VI ÄR PÅ G, snart snart snart, jag lovar! Men nu kunde jag inte hålla mig för att skriva till er längre så vi kör på här under dagen också. Det får funka och så följer allt bara med till det nya sedan. Det braiga är att ni fortsätter bara att skriva in JOANNAFINGAL.SE i adressfältet så slussas ni automatiskt dit. Bra va?

Men tillbaka till inlägget. I veckan höll jag ett mysigt litet lunchevent, för att kicka gång jobbåret 2018 tillsammans med Nelly som är min samarbetspartner sedan ett tag tillbaka och nedan ser ni ett par bilder från lunchen i torsdags i Nosh & Chow's underbara, fina lokaler på Norrlandsgatan.

Men tillbaka till skorna och plaggen. Oj vad mycket fint som kommer att trilla in. Håll utkik! Och bara för att ni är bäst och så uthålliga så kör vi en rabattkod med 20 % på nästan hela Nellys sortiment under helgen. Använd koden JOANNA20 så har ni den där. Vi hörs senare, med FLER och massa MER bilder från lunchen och förhoppningsvis då ifrån den nya, fina sajten! Håll nu tummarna!

/ Dress - HÄR! Shoes - HÄR! /

/ Röda och beige - HÄR! Svarta - HÄR! Blommiga - HÄR! /

/ Svarta ankle boots med vidgat skaft - HÄR! /

Den här knähöga stöveln är min stora favorit. Hur snygg är den? Älskar det vidare skaftet och att den är i satäng vilket känns lyxigt. HÄR finner ni den!


Mira min Mira med den snyggaste slappa grön/vit randiga skjortan från capsule kollektionen. Finns HÄR!

Den här skon är en favvo som funkar till allt. Slitna ljusa jeans tillsammans med en vit skjorta i vår. JA! HÄR finns den i svart och HÄR i en nyhet med blå ränder respektive rosa räder HÄR!

Gillar

Kommentarer