Ladies night @ Kommendören

Igår samlade jag nästan alla av mina favorittjejer (saknade Carro, Spiderman & syster yster) på favvostället Kommendören för en mysig tjejmiddag, fruktiga sommardrinkar och ljust rosa i glaset. Och vilken kväll vi fick! Vi satt på samma plats i stekande sol från 18 till sent och en värmelampa som värmde när solen gjort sitt ute på vårt favoritbord, skålade och pratade tjejsnack. Ljuvlig onsdag mitt i livet. Livskvalité om något! Däremot har jag haft ont i magen, precis under bröstet i den där lilla gropen i flera dagar. Mår liksom illa och har "värk" konstant om ni förstår. Vad kan det vara? Magkatarr? Och som grädde på moset vaknade jag imorse med yrsel, illamående (såklart!) magont och migrän. Underbar torsdag va? Hehe, tur man har zero planer förens lördag.

Min ängel @mathildaweihager and moi

Den här drinken var så jäkla god. Den var liksom både bitter, syrlig och fruktig. Allt det goda på samma gång. Kommer dock inte ihåg vad den hette...

Två favvisar. Petty & @Bisse .

Vi tog in lite hummertaco och miniburgare till förrätt. Mina och Petras glutenfria kom på en egen liten bricka. Älskar ställen som kan servera glutenfritt och göra det lika fint och bra som orginalrätten. Hundra tummar upp!

Limpan (älskar hennes nya frippa, så snygg!) och Mattimon.

Jag åt den pankofriterade tonfisken till varmrätt, (bästa rätten jag vet!) och delade en kalesallad med Mattis.

Efter middag blev det ännu en drink. Denna gång en mule. Sour och sparkling, man tackar.

Ostron och bubbel, oslagbar kombo. Här fick man dessutom en ljuvligt god rom som side. Alltså helt ljuvligt god var den.

Två älsklingar som alltid får mig på bra humör.

Älskar när man kan sitta kvar utomhus trots att solen gått ner med värmelampor som värmer istället.

Limpan och Jannike delade på spädgrisen som jag också tjuvade lite på. Den var helt enorm och det bästa tjejerna ätit hälsade dem. Bra betyg på gårdagskvällen alltså, och tack Kommendören för att ni alltid levererar!

Gillar

Kommentarer

kerstinolsson
kerstinolsson,
Men vänta, hur mysigt såg inte det där ut? Och all mat och fina drinkar, åh!
nouw.com/kerstinolsson
Belliblonkan
Belliblonkan,
Älskar dina fina bilder!! Ha en fin dag 😊
nouw.com/belliblonkan
malindenise
malindenise,
Gud vad gott det ser ut😍
nouw.com/malindenise
Tessan
,
Det låter som magkatarr tyvärr. När jag stressar mkt kommer min, som ett brev på posten. Det känns exakt som du beskriver, vissa dagar orkar jag knappt stå upp. Hoppas din ondhet går över snabbt <3
joannafingal
joannafingal,
Mm riktigt segt. Men snart så, semester nästa vecka! 😊 Xx
nouw.com/joannafingal
Frida
,
Mys! Magen låter som magkatarr, jag har ofta så. Köp Losec eller Omeprazol då blir det mycket bättre, bra att undvika kaffe och alkohol när man har så ont det brukar bli värre utav det.
joannafingal
joannafingal,
Harf köpt Losec 😊 Tack för tips! Xx
nouw.com/joannafingal
Överkalixtösen
,
Magkatarr eller något problem med magmunnen, typ brock eller liknande. Kan vara värt att kolla upp. En gastroskopi helt enkelt. Inte så farligt som det verkar, men då vet man vad man behandlar. Jag behandlades mot magkatarr... Men vid gastroskopi upptäckte man att jag hade brock på magmunnen.
joannafingal
joannafingal,
Tack, ska kolla upp det om de fortsätter efter semestern. Ha en fin helg! Xx
nouw.com/joannafingal
Emma
,
Jag tycker också att det låter likt magkatarr! Panko innehåller ju dock vetemjöl.... Så om du är glutenintolerant kan det ju vara det du känner av? Kram <3
joannafingal
joannafingal,
Det finns glutenfri panko 😊 Har haft magontet i någon vecka nu, så antar att det då är magkatarr.. Men, snart semester! Ha en fin helg! Xx Jo
nouw.com/joannafingal
JosephineF
JosephineF,
Ser så härligt ut!:)
nouw.com/josephinef
Erika,