JOANNA <3 BIK BOK

Som ni vet vet har ju jag varit ett par vändor i Oslo i höstas och vintras. Det har också varit ett himla hemlighetsmakeri kring dessa Oslo resor, men, - nu kan jag äntligen avslöja vad det är jag gjort!

Jag har nämligen, tillsammans med Bik Bok och 3 andra bloggare från Sverige, Finland och Norge fått äran att designa en egen t-shirt som kommer att säljas i utvalda Bik Bok butiker samt på bikbok.com from den 3:e februari. Och överskottet på t-shirten (100 kr) går direkt till skolprojektet i Vietnam. #girlsrighttoeducation Läs mer här!

Genom att stötta Girls Right to Education så är du med och hjälper till så att unga tjejer i Vietnamn ska få chansen att gå i skolan. Sådant som är naturligt för oss är inte naturligt för alla andra. Glöm inte det. 

Här ser ni min t-shirt som jag valde att göra. Jag valde, som ni ser att trycka upp världskartan på min t-shirt. Och min tanke bakom motivet och världskartan? Vi är enade. Vi är EN. Vi är ALLA speciella och betydelsefulla.

När jag ändå är igång så vill jag passa på att bjuda in er till Bik Bok Gallerian, på Hamngatan i Stockholm den 2/2 kl 18-20. Det kommer vara grymma rabatter, goodiebags och ni får chansen att köpa #mycharitytee innan alla andra. Självklart kommer det finnas snacks och bubblig dryck och ALLA är välkomna!

Kira, Nicole och Lene har också gjort varsin t-shirt. Hoppas att ni gillar vad ni ser och att ni gillar min tischa! Puss och glad fredag!

Gillar

Kommentarer

poole
poole,
Såå bra!!!!! Snygga är ni ocksånouw.com/poole
LindaLinnros
LindaLinnros,
den var jätte finnouw.com/lindalinnros
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229