Jag är IDUN Minerals nya ambassadör

Inlägget skrivs i samarbete med IDUN Minerals.

Min IDUN resa började tidigt i tonåren och jag minns så väl när jag köpte min första produkt på apoteket. Det var i perioden när den där bråkiga tonårshyn börjat invadera ansiktet. Man ville absolut inte sluta sminka sig, men inte heller kleta på massa foundation som täppte igen porerna för det gjorde ju minst sagt allt bara ännu värre.

I samma veva som min jobbiga tonårshy gjorde entré gjorde även det briljanta mineralsminket detsamma och IDUN var ett av de första skönhetsmärken att släppa ett mineralpuder. Pudret lät huden andas, men hade ändå samma funktion som en foundation. Och tro mig, som jag använde detta puder, och som jag uppskattade det! Jag upptäckte så mycket bra med mineralsminket att jag köpte på mig hela serien och använde i flera år. Och än idag, över 10 år senare hittar man flertalet IDUN produkter i min sminkväska.

Så det var faktiskt extra roligt, då det ju ligger mig så varmt om hjärtat när IDUN hörde av sig och ville jobba tillsammans med mig. För mig är snälla och bra produkter extremt viktigt då jag har en väldigt skandinavisk och känslig hy som blossar upp för minsta lilla och gör uppror om nya produkter mixas. Använder jag fel produkter spårar min hy ur likt ett vulkanutbrott snabbare än jag hinner blinka.

Och vad händer då härnäst för svenska IDUN Minerals? Jo, de har nämligen utökat sitt sortiment av produkter med en ny komplett hudvårdsserie som lanseras nu i mitten av oktober. Precis som sminket, är hudvården framtagen för att passa även den känsligaste hyn. Produkterna säljs på Apotek vilket gör att de gått igenom en rad olika tester för att faktiskt få stå på den där apotekshyllan. För vad är väl viktigast? Jo, - att vi är snälla mot vår hy som ju ska få utstå en hel del. Allt från förorenad luft till produkter vi behagar testa. Och vad är då mitt intryck av hudvårdsserien efter drygt två veckors användning? Underbar. Den är verkligen snäll mot huden, sjukt återfuktande och sen att den är riktigt snygg på badrumshyllan gör ju inte saken sämre!

I oktober släpper IDUN även makeup nyheter, och tro det eller ej (hehe!) så har jag fastnat för den nya concealern (som trollar bort mörka ringar likt ett suddgummi!). Gillar även highlightern Tilda och såklart min tonårsfavorit, IDUNs puderfoundation. Men gissa vilken som är min absoluta favoritprodukt? Glow wow är en liten ledtråd. Haha! Följ länken (här) så ser du vilken produkt det är!

  • Postad i: Beauty

Gillar

Kommentarer

emeliegronberg
emeliegronberg,
Hej! Har följt din blogg hur länge som helst, det hade verkligen varit så kul om du ville kika in på min också och följa mig under min 6 månader långa backpacking resa i Asien! Kram ❤️
nouw.com/emeliegronberg
Erika
Erika,
Vad spännande 😊
eriikasworld.blogspot.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229