HAIRTALK

De flesta frågor jag får här på bloggen rör mitt hår. Det är allt ifrån om jag har extensions, vad det är för färg, vem som är min frisör och vad jag använder för redskap etc. Så nu tänkte jag svara er på det!

För det första; Jag går till världens bästa Hampus Andersson på Björn Axen på Norrlandsgatan. Han är inte bara super trevlig, han är verkligen världsbäst på hår. Ingen gör de lika bra som Hampus. 

Är det ditt naturliga hår och hur färgar du det? Yes, det är mitt naturliga hår, alltså jag har aldrig använt extensions och skulle nog aldrig göra det heller. Det är så pass tjock naturligt! Jag vill hålla min färg så naturligt som möjligt så Hampus brukar bara dra ut några få ljusa slingor samt lägga en toning i botten för att få bort den träliga utväxten. Så nära mitt naturliga som möjligt med andra ord.  

Vad använder du för redskap? Om jag ska gå ut och vill piffa det lite extra så använder jag en style brush från Björn Axen, annars har jag självlockigt hår naturligt, så vardagar fixar jag det ingenting. Jag brukar snurra/twinna upp en "bun" mitt på huvudet så blir det ännu härligare lockar när man släpper ut de. 

Vad använder du för schampo/balsam? Redken och Kerastasé är favoritmärkena. De tynger varken ner utan snarare ger de mitt hår den boost och volym som det behöver. Älskar doften på dem också, luktar så fräscht. 

Ps. Jag har en brådskande fråga! Finns det någon fotograf i Stockholm som skulle vilja hjälpa mig att fota några styles i helgen? Kontakta mig på joanna.fingal@nouw.com 

  • Postad i: Beauty

Gillar

Kommentarer

tovvsans
tovvsans,
du har såå fint hår!nouw.com/tovvsans
Lisa
Lisa,
Hej Joanna! Jag gick också till Hampus förrut men följde inte upp på när han slutade, vet du vart han jobbar nu? Jag skulle så gärna gå till honom igen!! 😊
joannafingal
joannafingal,
Han har tyvärr flyttat från Stockholm och huserar numera med sin sambo i Norrköping om jag inte minns helt fel. Synd för oss! hehe. nouw.com/joannafingal
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229