Blomkål och selleri tabbouli

Ni förstår inte hur jäkla smarrig den här blomkålstabboulin är. Ni måste göra den! Jag brukar göra en stor skål som sedan räcker ett par dagar i kylen. Satans god är den, smakrik, NYTTIG och perfekt tillbehör till proteinet. Eller så äter ni den bara som den är. Det brukar jag göra. Kan inte låta bli den när den står där i kylskåpet och gottar sig.

Ett normalstort blomkålshuvud
1 citron
En rejäl kvist med persilja
Selleri
Turkisk yoghurt
Salt och peppar
Vitlök om man vill

Gör såhär; Riv ett blomkålshuvud och lägg i en stor skål. Hacka ner en rejäl bunt med persilja och 4 st selleristavar. Pressa ner en citron samt zesten ifrån den. Salta och peppra. Om man vill så pressa ner en vitlöksklyfta (jag körde utan nu senast, och det var minst lika gott!) samt avsluta med en rejäl klick turkisk yoghurt. Blanda runt och servera till kycklingen eller ät som den är! MUMS.

Gillar

Kommentarer

JosephineF
JosephineF,

ser väldigt gott ut 😍

nouw.com/josephinef
annahjerpe
annahjerpe,

Såg supergott ut 😍👌🏻

nouw.com/annahjerpe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229