Vi hade en fantastisk första dag i Barca igår. Efter frukost (som vi beställde upp till rummet) så gjorde vi oss iordning för en dag på vingården. Torres vingård 20 min utanför Barcelona. Det skulle testas, smakas och rundturas bland fälten och vinerna. Och som jag sa var detta min första gång, både där vinet produceras och tas fram samt på en vinprovning, och nu kan jag bocka av dem båda. För en vinälskare som jag var detta jäkligt intressant och jag längtar faktiskt efter nästa gang jag får göra något liknande igen. Älskar att fyllas med kunskap på saker man är genuint intresserad av, vare sig det handlar om möten, utbildning eller som i detta fall ett intresse.

Här är del 1 avbilderna, del två från provning, middag etc får ni ikväll.

Vy över Torres wineyard. Det är sanddynor ni ser och inte snö, hehe. Har ni någon annan vingård att rekommendera gör gärna det!

Jag och twinsie 3

Fd President Obamas favoritvin. Flaskan var pricy, tror den gick på en femhundring lite drygt men man är ju bra sugen på att öppna upp en flaska och testa.

Hur härligt tror ni inte det är att gå runt i en kavaj och värme och samtidigt se snöstormen hemma i Stockholm?! Njuuuuter. Dessvärre är lyckan kortvarig då vi åker hem ieftermiddag. Men allt gott har ett slut som man säger.

Vinfälten.

Here is were the magic förvaras. hehe.

Älskar syrrans "påsväska". Tror den var från Coach.

Del 2 av dagen i bilder kommer upp ikväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nouw Magazine