En vecka har passerat och en är kvar, så jag njuter till fullo varenda dag. Så mycket som det bara går. Snart är man hemma i snö och kyla igen, så det gäller att suga in så mycket som det bara går. Jag kan säga att jag definitivt kommer att åka tillbaka till Mexico, för det är verkligen ett paradis. Jag kan bara minnas Dominikanska Republiken för länge sedan med lika turkost vatten, palmer och vita mjölstränder. Det är något visst med Karibien vänner.

Sissy & I

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Strandväskan är packad för nästa tur, nämligen Cozumel. Någon som har varit där och vad bör man så fall inte missa? Ni får jätte gärna tipsa om andra saker ang Mexico överlag som vi borde göra sista veckan! <3 Tack och puss!

Likes

Comments

Tulum, hur fint är du? Jo faktiskt exakt så drömmigt man sett på bilder. Låter bilderna nedan sammanfatta gårdagen på stranden i Tulum. Vi är tillbaka en dag väldigt snart, men då blir det Tulum Beach.

Left or right?

Tror aldrig någonsin jag kommer tröttna på milslånga vita sandstränder och turkosblått vatten. Det är harmoni för sinnet.

Syster , Charlize & Luiza

Värmande, vit sand och Hawaianas. Bästa strandkombon!

Luiza är på språng som alla andra av dygnets vakna timmar <3

Det var en liten dam som också ville posera vid den turkosblå båten. <3

Likes

Comments

I samarbete med Nilson Shoes.

Minns ni filmen med vardagsskor som jag gjorde med Nilson Shoes för ett par veckor sedan? (om inte, - här har ni den! ) och idag droppar vi nummer två, den med stort fokus på partyklackar. För vad passar väl inte bättre än lite extra partyfokus när vi just nu är inne i årets mesta och största partysäsong? Kanske finns det någon du gillar till de kommande julbordet, nyårsfesten eller julfesten med jobbet? Min favorit, som används överdrivet mycket finns med. Kika in!

Här ser ni mina personliga favoriter, ett par spetsiga tår från Clarks. (klick) Jag älskar den lagom spetsiga tån, den perfekta klackhöjden och det lagom höga skaftet och detta är en sko jag matchar till allt från de ljusa jeansen på dagen till kjolen på afterworken och festen på natten. Full pott om ni frågar mig!

Partytrend nummer två och helt klart den största skotrenden denna säsong är overkneestövlen. (klick) Vi ser den just nu precis på allt och alla och den kommer både med klack och utan klack. Jag valde en variant utan klack som jag tycker funkar lika bra till vardags som till festkvällen. Stöveln överlag är mycket i sig så tänk på att inte överstyla då det lätt kan bli för mycket. Snyggast tycker jag den är till en lite maskulinare outfit med en hoodie alt en kjol eller vippig klänning.

Trend nummer tre och också också den sista i kategorin partyklackar är den i guld och metallic. (klick!) Här valde jag att styla den med ett par lackbrallor, en vit tischa och en dunis. Perfekt afterwork outfit. Tänk på att inte "söta" till denna sko, utan styla den mer edgy och rockigt. Då kommer skon fram så som jag vill ha den och helt i sitt rätta element.

Likes

Comments

/ Skirt - Levi's Top - Weekday Sandals - Oldies from Zara /

En liten outfit från gårkvällens middag. Senapsgul är en favorit när hyn är brunbränd annars tycker jag inte alls att jag passar i färgen. Då försvinner jag mer eller mindre och ser mest likblek och tråkig ut. Haha!

Nu måste jag rusa, taxin som tar oss till Tulum står och väntar. Kommentera gärna om ställen och tips! Hörs senare. Xx

Likes

Comments

Hoppas att ni inte tröttnar på alla mina strandbilder, men det är faktiskt mest så dagarna ser ut just nu. Allt går i slowmo, dagarna lunkar på liksom. Man tar en färskpressad juice när man känner för det, lite färskt frukt likaså. Kroppen är fri från stress och inre stress, det är befriande. Men, jag har sagt det innan och jag säger det igen: Det är havet mina vänner, det är något speciellt och lugnande med en horisont och ett porlande havsbrus. Det om något ger mig själalugn.

/ Bikini - Lagun Swim Sunnies - Prada /


Likes

Comments

+ Gröna palmer mot blå himmel. Vit, bomullslen sand mellan tårna. Porlande vatten. Guppande båtar i vattenbrynet. Turkost vatten. Hoppande Nemo fiskar. Färska kokosnötter direkt från palmen med naturligt kokosvatten. Livet på en pinne!

Glad första advent alla därhemma! <3 Vi hörs senare!

Likes

Comments

/ Top & Skirt - Minimum Sandals - Tibi /

Gårdagkvällens outfit blev ett set i lysande metallic från danska Minimum. Rådiggar den höga, raka ringningen på överdelen och den perfekta knälängden på kjolen. Topp! När jag kommer hem till ett aningen kyligare klimat så plockar jag bara bort överdelen och matchar istället med en grovt stickad tröja. Gillar plagg man kan variera beroende på väder och vind. Nu kallar solstolen! Glad lördag! Xx

Likes

Comments

Inlägget skrivs i samarbete med Mathem

Jag älskar frukost. Jag vet inte om det är själva maten eller upplevelsen man gillar så mycket. Jag tror på det sistnämnda. Jag kan liksom ibland längta så mycket efter frukost när jag går och lägger mig på kvällen att jag får svårt att somna. Så att ha bra och flera frukostalternativ hemma hos mig är A och O, det är ett måste, - och det bästa jag vet är då att beställa från Mathem där jag kan plocka och låta fantasin flöda hur länge och hur mycket jag vill. Från soffan, i sängen eller på lunchen. Favroiten just nu är mina bolls, exempelvis den nedan med bl.a avokado, spirulina, mullbär och mango. Och på tal om mina favoritbär mullbär så verkar det som att Mathem är den enda affär som har dem kvar. Har letat febrilt i andra butiker, men inte.

Likes

Comments

Nouw Magazine