IMG_9764

Ligger i skrivande stund hemma sjuk i halsfluss. Började må dålig igår eftermidd, och gårkvällen var typ de vidrigaste jag upplevt på länge. 40 graders feber, frossa, igensvullen hals med tillhörande dödskänsla. Så vidrigt var det! Är dock vid lite bättre mood idag då jag fått penicillin utskrivet av läkaren samt att denna fina ring kom med paket på posten! Från Rebecca Bonaparte.  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

rcherun

När jag var i London för några veckor sedan så såg jag en cool tjej med Roche skorna i palmtryck. Det var kärlek vid första anblick minnsan. Däremot så kom jag över de helvita idag när jag satt och plockade ner till ett jobb och förkärleken till vita skor gjorde sig väldigt påmind. Så nu är frågan, vilka ska jag satsa på? Palmer eller klassisk vita? 

Likes

Comments

etta

tre

tva

fem

Same same but different. Såhär kom jag & Jossan till jobbet igår, man blir som man umgås som man säger. Hehe, och de här med vit skjorta och klassiska blåjeans? Btw gjrde jag ett litet plock och stylingtips på de idag. HÄR kan ni kika på de!

Gillar känslan på bilderna vi tog igår. Kan lätt bli lite tråkigt och ensidigt att slänga på en nödig poose varje dag, spec för en själ som älskar att skratta. Jämt och mycket!

Likes

Comments

ISABEL-MARANT-Pre-Fall-2014-look-book-3

ISABEL-MARANT-Pre-Fall-2014-look-book-12

ISABEL-MARANT-Pre-Fall-2014-look-book-2

ISABEL-MARANT-Pre-Fall-2014-look-book-13

She hit me at the right spot! OOOH, hur mycket älskar man inte Isabel Marants pre-fall collection? Chunky, stort och stickat, lösa kostymbyxor med vita sneakers och massa perfekt bas. Det är dessutom lite av min vardagliga kostym just nu. Vitt, nude, grått, svart och blått. NO more needs, simple as that.

Likes

Comments

IMG_9878.jpg IMG_9930.jpg IMG_9904.jpg IMG_0033.jpg IMG_9906.jpg etta

// Shirt – By Malene Birger Scarf – By Malene Birger Ballerinas – Filippa K Denim – Gina Tricot //

Monday, lovely monday. Eller? Jo faktiskt, lyckorus i kroppen! Sommar ute, har en jobbpepp utöver dess like, ska spela in webb-tv med den här pinglan idag samt att min bästa Petra flyttar in hemma idag och en månad framåt tills hon får sin nya lägga! Det firar vi med balkong och rosé häng!

Likes

Comments

10300778_285124991651556_3256822578187435729_n

HÖRRNI! Snart är det dags Göteborgsvarvet, det är faktiskt första gången jag ska springa! ÄR NÅGOT SÅ SJUKT LADDAD! Springer någon av er läsare? Om inte, så har ni nu chansen att tävla om startplatser, här läser ni mer om det! Vore jukt kul att springa med er, så peppar vi varandra! Sista dagen idag, så in och tävla med er!

Springer Tough Viking en vecka innan, så nu är det GRANDE hårdträning! Sprang intervaller på gymmet innan jobbet imorse, var tungt idag kan jag säga. Men men, man kan inte alltid vara på topp!

Likes

Comments

IMG_9564

IMG_9546

IMG_9561

IMG_9576

// Shirt – Hilfiger denim Denim – Gina Tricot Shoes – Footlight //

Älskar ju ränder och lite löst sittande jeans. Så lyckan när mina svarta jeans favoriter från Gina Tricot även fanns i blått och vitt. Perfekt! NU? Söndagshänga i solen, termometern står på 20 grader så nu ska jag njuta av dagen innan jag ska sätta mig på tåget hem igen. X J

Likes

Comments

IMG_9594

LOVE my new ballerinas from Filippa K so I had to buy them in both black and beige. Lucky me I found the beige one here in Gothenburg, they were sold out in Stockholm. Let the spring begin!

  • Filed under: New in

Likes

Comments

IMG_9522

// Denim – Gina Tricot Linen shirt – H&M Bikerjacket – Tiger of sweden //

Jäkligt inne på linne just nu. Både på byxor och skjortor. Hitta denna fina beige/grå modell på H&M herr häromdagen. Som sagt, bas och herravdelningar går bäst ihop. Lite trött idag, var ute ett jäkla gäng igår, killarna efter sin match och dessutom var Petra, Carro & Martin nere! Supergäng! Rundande av PUSH framåt småtimmarna och de känns i kropp och knopp idag kan jag säga. Men grym kväll, ler stort trots en dunkade huvudvärk, och det är bra betyg!

Likes

Comments

Nouw Magazine