Mycket trevlig kväll igår som sagt. Trots mitt lilla sammanbrott på förmiddagen så styrde jag upp mig och sladdade förbi den nyöppnade Prada butiken på Birger Jarlsgatan. Otroligt fin butik med farligt mycket fina väskor. Senare blev vi hämtade av en söt liten Mini Cooper som körde oss ut till Dbrand middagen ute på Grand hotel i Saltsjöbaden. Det vankades en 3-rätters och massa härliga vänner samlade på en plats. Kunde bara bli bra. Var dock hemma vid midnatt och dunkade i säng. Idag sitter vi med workshops på Yasuragi, senare väntar räkfrossa ute till havs. MUMS!

IMG_2239

IMG_2207

// Dress Carin Wester Shoes Mango Bag Ralph Lauren //

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

IMG_2258

En bild från gårdagens middag i Saltis med Dbrand. Mycket trevlig kväll, med fantastiskt härliga människor! NU; KICKOFF hela dagen med Metro!

Likes

Comments

Åh herregud. Är så trött att jag vill sova i en vecka. Och styra upp allt runtomkring mig. Som att städa hemma, handla mat, organisera min garderob, sortera kvitton, tvätta allt i tvättpåsen (lääängsen sen sist!) och ringa måste-samtal. Ja ni vet sånt som man vill få undanstökat - och som måste göras. Men just nu hinns inte något av det med. Det är saker HELA tiden. Jag är en organiseringsmänniska ut i tåspetsarna, och hatar när saker inte är uppstyrda. Om det inte är de, så bryter jag ihop. Och det var just det jag gjorde imorse! Som en 5-åring damp ja ner på golvet och bölade en stund. Sen vart det bättre igen. Hehe. Nu ska jag klä mig, ikväll väntar PRADA invigning samt en storslagen middag med Dbrand. 

IMG_2120 IMG_2123 IMG_2121

// Skirt H&M Shoes Urban Outfitters Bag D&G //

Likes

Comments

_KL19511

Bästa visningen under veckan som gått? Helt klart Altewai Saome. Looken här över. I LOVE. Byxorna är gorgeous.

Likes

Comments

20130828-194927.jpg Nu pyser jag och denna godingen till Berns för sista visningen för den här veckan. TIGER comin up!

Likes

Comments

wishes

// Väska Rizzo Klänning Helmut Lang Skor Zara & iPhone cover The case factory //

Dessa 4 plagg/prylar hade gärna fått vara min outfit idag. Sista dagen av modeveckan väntar, och även visningen jag ser mest fram emot. Nämligen Tiger. Hörs sen med en dagens från igår.

Likes

Comments

DSC_0403

DSC_0419

Såhär såg det ut igår. Vart en aning varmt kan jag säga! Högsommaren är ju fasiken tillbaka, men man ska väl inte klaga alls egentligen. Idag kör vi dag 2 av modeveckan. Det rullar på, och vi har 2 visningar kvar. Ser sjuukt mycket fram emot Whyred, har hört att den ska vara GRYM!

Likes

Comments

193c486b94503907d8d669ec1db0ab56_980x0_t3_60

Här kommer en liten sneak peak på dagens. Imorgon kommer hela upp! Bästa Rami har tagit bilden.

Likes

Comments

Hörni lovebirds. Stockholm fashionweek drog av stapeln imorse. Så nu är det full rulle med allt vad det innebär. För att gå en frekvent uppdatering om vad som händer så följ @metromodesverige på instagram!

Namnlöst-1

Likes

Comments

20130826-101746.jpg Serum innan natt & dagkräm är nog min favorit. Dessa två, en för ansikte & en för ögonen är grymma, och dem kostar inte en förmögenhet. Tips!

Likes

Comments

Nouw Magazine